(P) Colțare comode și practice pentru bucătăria ta

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Colțare comode și practice pentru bucătăria ta
www.favi.ro

Ideea de bucătărie modernă aduce din ce în ce mai mult în prim plan confortul, chiar și într-un spațiu în care, teoretic, nu petrecem prea mult timp.

Cu toate acestea, cafeaua băută într-un cadru special, relaxarea de după masă sau, pur și simplu, o binemeritată pauză de răcorire sunt momente petrecute cu plăcere chiar în propria bucătărie.

Dacă tot stai în propria bucătărie, atunci ai putea să și mobilezi spațiul, astfel încât acesta să devină mai comod. Așa că, în locul mesei masive de bucătărie și a scaunelor greoaie, optează pentru un colțar de bucătărie. Nu ar trebui să îți faci prea multe griji cu privire la costuri, fiindcă poți găsi colțare pentru bucătărie la cel mai bun preț cu doar un pic de efort în ceea ce privește documentarea.

Avantajele colțarelor de bucătărie

 

Utilitate și siguranță

 

Colțarele pentru bucătărie sunt, de fapt, mini canapele care îți vor oferi un loc confortabil. În general, colțarele arată ca niște băncuțe tapițate ce pot substitui foarte bine scaunele obișnuite de masă. Colțarele oferă însă, în plus față de acestea, o suprafață continuă și stabilă, ce poate fi utilizată și de către copii, fără risc. Siguranța colțarelor ține și de materialele din care sunt realizate, dar și de calitatea îmbinărilor. Vorbim, practic, de un monolit cu forme specifice, special creat să deservească scopului de a-și susține greutatea proprie, dar și pe a utilizatorilor deopotrivă.

Colțarele - scaune de masă dar și loc de relaxare

 

Un colțar va crea în bucătărie un minunat spațiu de relaxare, în care vei putea să îți pui ordine în gânduri. Fie că îți bei cafeaua de dimineață sau că vrei un moment numai pentru tine, aceste canapele mai neobișnuite te vor ajuta să te bucuri de timp de calitate. În plus, dacă vrei să transformi bucătăria în spațiu de socializare, nu trebuie decât să instalezi un laptop sau un televizor și gata. Ți-ai făcut rost de un living!

Au preț mic

 

Colțarele de bucătărie au un preț mai redus față de seturile uzuale de mese cu scaune, iar acest lucru le face cu adevărat avantajoase. Firește, fiecare element în parte este distinct, însă, un colțar este mai eficient, iar prețul nu face decât să întărească acest lucru.

Ocupă un spațiu mai restrâns

 

Bineînțeles, aici depinde foarte mult și de locul în care amplasezi un colțar. În general, însă, aceste produse au avantajul că pot fi „ascunse“ într-o zonă special amenajată, destinată lor în totalitate. O masă de bucătărie, pe de altă parte, ar ocupa un spațiu mai mare, pentru că ar trebui expusă în mijlocul încăperii pentru a permite accesul tuturor, în vreme ce colțarul este mai fiabil, datorită formei permisive. De asemenea, dacă preferați o bucătărie minimalistă, vă puteți inspira pentru amenajarea bucătăriei perfecte.

Sunt mai comode și mai confortabile

 

Față de un scaun obișnuit, pe care nu au cum să stea două persoane, colțarele își oferă tot spațiul de care ai nevoie. Da, da, uneori chiar și pentru întinderea picioarelor. Astfel, colțarele devin mai confortabile decât orice altă piesă de mobilier de bucătărie, în detrimentul scaunelor obișnuite.

Colțarele fac parte din mobilarea modernă a unei bucătării, lucru care contribuie din plin la crearea unei imagini de ansamblu foarte organizate. În general, pentru alegerea colțarului potrivit, ar fi indicat să apelezi la specialiști în design interior, care îți pot indica exact produsele de care ai avea nevoie pentru o mobilare corectă. Astfel, bucătăria ta va câștiga spațiu, va părea mai mare și mai confortabilă, iar tu te vei bucura de alegerea făcută.


Foto: www.favi.ro

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO