(P) Alegerea baloanelor pentru cel mai frumos decor de sarbatoare

(P) Alegerea baloanelor pentru cel mai frumos decor de sarbatoare

Pentru o petrecere, nimic mai bun decât un decor plin de baloane! Umflat cu aer sau heliu, din latex, aluminiu sau plastic, și în multe culori, se ridică multe întrebări în jurul acestui obiect decorativ.

Vă vom spune așadar tot ce trebuie să știți despre baloane și umflarea lor, în special despre cea cu heliu.

Pentru orice solicitare de aranjamente cu baloane va invitam sa contactati direct la telefon magazinul cel mai apropiat de dumneavoastra.

Baloane din latex

Baloanele sunt cele mai cunoscute. Fabricate din latex 100% natural și biodegradabil , aceste baloane se descompun cu aceeași viteză ca o frunză de stejar. Ceva de sărbătorit într-un mod ecologic.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Din toate formele și culorile , baloanele din latex stau la baza multor aranjamente de baloane. Ele pot fi umflate în diferite moduri.

Dacă alegeți să le umflați cu aer , puteți folosi o pompă de mână sau un umflator . Puteți, de asemenea, să aveți răbdare și să vă lucrați la respirație. Dacă aveți o mulțime de baloane de umflat, asigurați-vă că utilizați un umflator mai degrabă decât o pompă de mână sau propria respirație.

Este important să ne amintim că baloanele umflate cu aer nu vor pluti.

Dacă vrei să-ți vezi baloanele zburând, va trebui să folosești heliu . Pentru a nu pierde balonul, ai grija sa treci o panglica sau sfoara prin nod apoi ataseaza-l de o greutate. În acest fel, balonul tău va zbura, ținând în același timp picioarele pe pământ!

Balonul tău va putea, datorită heliului, să plutească câteva ore, dar nu mai mult. De fapt, este un gaz ale cărui molecule sunt foarte mici și trec ușor prin porii latexului. Diametrul balonului tău joacă, de asemenea, un rol important în cât de mult poate zbura. Cu cât diametrul său este mai mare, cu atât va zbura mai mult.

Pentru a preveni căderea prea rapidă a baloanelor, magazinele noastre folosesc un produs cunoscut sub numele de Hi-Float . Această substanță urmează să fie aplicată în interiorul balonului pentru a crea un strat protector care reține heliul mai mult timp și împiedică trecerea acestuia prin balon. Putem astfel trece de la plutire pentru câteva ore la plutire pentru câteva zile!

Baloane Mylar și baloane din folie aluminiu

Baloanele Mylar și baloanele folie din aluminiu sunt mai cunoscute prin aspectul lor de litere, numere sau diferite forme (animale, stea, inimă etc.).

Ele sunt de obicei umflate cu heliu și aduc o mare contribuție la decorarea unei zile de naștere , nuntă sau petrecere de Revelion . Aceste baloane plutesc mai mult decât baloanele, deoarece heliul are mult mai multe dificultăți în trecerea prin materialul lor pentru a scăpa.

Trebuie adăugat că, spre deosebire de baloanele din latex, baloanele din Mylar și aluminiu nu sunt biodegradabile.

Baloane cu bule

Baloanele cu bule sunt supremul în creativitate și originalitate pentru decorarea baloanelor. Când umflați, puteți glisa alte baloane sau confetti în interiorul balonului cu bule. Sunt perfecte pentru nunți , zile de naștere sau baby showers .

Baloanele trebuie umflate direct din ambalaj. Aceste baloane sunt într-adevăr umede și vor începe să se usuce dacă așteptați prea mult. Sunt fabricate din plastic extensibil.

Ele pot fi umflate cu aer sau heliu . Vă rugăm să rețineți, totuși, că dacă balonul cu bule este umflat cu heliu, baloanele plasate în interior trebuie să fie și ele umflate cu heliu. Dacă sunt în aer, trebuie să fie și ceilalți în aer. Nu trebuie să amestecați baloanele umflate cu heliu și aer. Dacă se întâmplă acest lucru, flotația nu va fi optimă. Timpul lor de plutire este de câteva zile.

Umflarea baloanelor cu heliu: ce trebuie să știți

Heliul este un gaz de șapte ori mai ușor decât aerul. Acesta este ceea ce îi permite să plutească cu ușurință aranjamentele dvs. de baloane.

Chiar dacă acest gaz este inofensiv, nu trebuie inhalat.

Este, de asemenea, un gaz care este foarte reactiv la temperaturi. Deci nu supuneți baloanele la variații mari de temperatură.

Când este fierbinte , gazul din balonul tău se va extinde și va căuta să ocupe un volum mai mare. Dacă temperatura este prea ridicată, gazul va pune multă presiune asupra balonului și l-ar putea face să explodeze.

Când este rece , heliul va tinde să se „retracteze” și va ocupa mai puțin spațiu în balon. Va părea că s-a dezumflat, chiar dacă gazul ocupă mai puțin spațiu. Îl poți plasa apoi într-o cameră cu o temperatură mai mare pentru a-l „umfla” în mod natural prin stimularea moleculelor de heliu. Cu toate acestea, aveți grijă să nu îl plasați lângă o sursă semnificativă de căldură dacă nu doriți să riscați să îl vedeți explodând.

Prin urmare, este recomandabil să vă păstrați baloanele în spații cu o temperatură constantă și moderată.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu

Patru cetățeni români candidează la alegerile europarlamentare din 2024 pe cont propriu, fără să fie sprijiniți de vreun partid sau o alianță politică.

Probleme pe front pentru Ucraina, cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții
Probleme pe front pentru Ucraina, cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții

Ucraina pare să aibă dificultăți în ceea ce privește armele americane. Două dintre ele au fost retrase de pe front, iar o altă armă livrată de Washington ar fi lovită de ruși.

Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți
Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, luni, 29 aprilie, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare din 2024.