(P) Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

anca maftei

Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

Anca Maftei este coach transformational, consilier spiritual, ca formare psiholog și psihoterapeut, specializat în Internal Family systems, și fondatoarea metodei ReGeneration, o metodă care se bazează pe constelații sistemice și care reprezintă pașii pe care ea i-a urmat în cei peste 20 de ani de lucru cu ea însăși.

Anca Maftei nu s-a oprit din studiu în toți acești ani, din dorința de a-și transforma viața și de a-i ajuta și pe ceilalți oameni să o facă.

După ce a finalizat studiile de bază în acest domeniu, mereu a simțit că lipsește ceva. A reușit să refacă puzzle-ul după ce a intrat în contact cu metoda constelațiilor și a urmat 5 formări doar pe acest domeniu. A căutat răspunsuri în cele mai cunoscute formări pe care le-a parcurs, dar spune că s-a întregit totul când a luat contact cu metoda de lucru cu părțile, pe care a integrat-o în munca sade constelații.

Metoda aceasta de lucru cu părțile este deosebit de profundă și apreciată la nivel internațional datorită rezultatelor excelente pe care le obțin cei care o aplică.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

La fel ca și oamenii, părțile locuiesc ca într-o adevărată comunitate care formează sistemul interior unde dezvoltă diverse alianțe, conexiuni și chiar intră în conflicte. Atunci când acele părți care sunt cele mai vulnerabile, ajung să simtă teamă sau se simt neiubite sau rușinate, există alte părți care iau mai departe rolul de protectori și vor încerca să alunge partea rănită și s-o îndepărteze din zona noastră de conștientizare pentru a se asigura că acea rană nu se va mai produce din nou.

Un alt mod în care reacționează este cel al comportamentelor compulsive.

Părțile au fost mod natural înzestrate cu calități ca bucuria, libertatea, creativitatea, dar au fost pierdute aceste calități atunci când s-au produs diverse evenimente și traume în copilărie, dar Sinele poate să ajute la vindecare acestor răni emoționale și le poate permite acestor părți să-și reia puterea și calitățile pe care le-au avut în mod natural, astfel aceste părți vor ajunge să aibă încredere în ghidajul Sinelui și vor putea învăța să lucreze împreună într-un mod armonios care să te sprijine în dezvoltarea ta și în a trăi o viață împlinită.

După principiul “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”, Anca Maftei îi învață pe oamenii care lucrează cu ea să preia frâiele puterii în viața lor și să lucreze cu aceste părți pentru a transcende orice tip de problematică ce face parte din propriul lor sistem.

Apoi, metoda constelațiilor ReGeneration vizează și celelalte sisteme din care facem parte. Poți adresa traumele transgeneraționale sub ghidajul Ancăi Maftei, odată ce le descoperi cu ajutorul constelațiilor.

Deseori, oamenii nu reușesc să găsească în ei resursele pentru a-și gestiona diverse emoții puternice și nu reușesc să elibereze dificultățile emoționale care rămân captive în sistemul familial, dar și în corp, la nivel celular.

Atunci când abordarea problematicilor cu care se confruntă nu este una sistemică, este ca și cum te-ai adresa doar unor bucăți din puzzle, fără a vedea și imaginea de ansamblu. Când se întâmplă asta, de cele mai multe ori acele poveri profunde, inconștiente, moștenite transgenerațional rămân neadresate și dor în continuare, fără să realizezi de unde, de ce.

Pentru a ne lua puterea înapoi și a ne transforma în profunzime, este necesar să deținem anumite instrumente interne, la care să putem avea acces oricând. Odată ce începem procesul transformării, vom descoperi mai multe despre noi înșine, ne vom explora întreaga ființă strat cu strat, cu fiecare pas în plus spre o viață mai împlinită.

Dacă rămânem blocați în minte încercând să găsim soluții, cum de cele mai multe ori se întâmplă, putem avea dificultăți în a ne adresa acelor traume mai profunde, cum sunt și traumele transgenerationale.

Atunci când rămânem doar la stadiul de a vorbi, nu atingem profunzimea necesară pentru a putea elibera acele emoții ce au fost puternic reprimate de-a lungul timpului. Eliberarea acelor traume care au fost transmise din generațiile de dinaintea noastră, acele traume care nu a putut fi procesate de generația care a experimentat-o, au nevoie de o abordare mai profundă.

Fiecare dintre noi poartă deja în interior sursa transformării sale și a stării de bine. Acesta este primul principiu după care se ghidează Anca Maftei în lucrul cu oamenii, în constelațiile ReGeneration.

Anca Maftei îi învață pe cei care vin să lucreze cu ea, să își asume responsabilitatea, să își descopere puterea interioară și să se conecteze cu Sinele lor autentic. Astfel, cu această energie prezentă, ei pot transforma bucată cu bucată tot ceea ce este în dezechilibru în interiorul lor și în sistemele din care fac parte.

Răspunsurile pentru problematicile emoționale, fizice, mentale, financiare, relaționale cu care te confrunți, toate sunt deja în interiorul nostru.

Cheia este doar să învățăm cum să accesăm toate aceste informații și resurse din interior.

Metoda constelațiilor ReGeneration te încurajează să mergi în mod constant în interior pentru a avea noi conștientizări și pentru a te conecta cu strămoșii tăi care sunt o sursă de energie vitală, dar și de energie transformațională, pentru că strămoșii tăi trăiesc încă prin tine. În fiecare celulă din corpul tău sunt prezente cele mai puternice provocări emoționale ale strămoșilor tai, dar și cele mai puternice resurse ale lor. Reușita lor devine reușita ta, dar și traumele lor, pot să devină inconștient și traumele tale atunci când iubirea nu este una conștientă. Este rolul nostru să ne adresăm aceste traume și dezechilibre din familie ce nu au fost până acum adresate.

Baza constelațiilor ReGeneration este iubirea. Anca spune că "Iubirea e lipiciul" și se referă la faptul că dacă pui iubire pe tot ceea ce este în dezechilibru, pe tot ceea ce este negat, respins din ființa ta și din arborele tău genealogic, îți transformi întreaga existență!

În constelații asta se întâmplă: aduci Iubirea din inconștient la lumină.

Anca Maftei susține că totul e iubire și cu adevărat oamenii care lucrează cu aspectele considerate negative din ființa și familiile lor, le acceptă și le integrează, ajung la această concluzie și reușesc să evolueze și să își transforme existența!

Anca Maftei - creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume - ReGeneration, coach transformational, consilier spiritual, la baza psiholog, cu studii in Internal Family Systems Level 2, constelatii sistemice, psihoterapie integrativa, psihoterapie cognitiva, tehnici ancestrale de vindecare, cu peste 20 de ani experiența in lucrul cu oamenii.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.