(P) Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

anca maftei

Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

Anca Maftei este coach transformational, consilier spiritual, ca formare psiholog și psihoterapeut, specializat în Internal Family systems, și fondatoarea metodei ReGeneration, o metodă care se bazează pe constelații sistemice și care reprezintă pașii pe care ea i-a urmat în cei peste 20 de ani de lucru cu ea însăși.

Anca Maftei nu s-a oprit din studiu în toți acești ani, din dorința de a-și transforma viața și de a-i ajuta și pe ceilalți oameni să o facă.

După ce a finalizat studiile de bază în acest domeniu, mereu a simțit că lipsește ceva. A reușit să refacă puzzle-ul după ce a intrat în contact cu metoda constelațiilor și a urmat 5 formări doar pe acest domeniu. A căutat răspunsuri în cele mai cunoscute formări pe care le-a parcurs, dar spune că s-a întregit totul când a luat contact cu metoda de lucru cu părțile, pe care a integrat-o în munca sade constelații.

Metoda aceasta de lucru cu părțile este deosebit de profundă și apreciată la nivel internațional datorită rezultatelor excelente pe care le obțin cei care o aplică.

Citește și
„Șmecheria juridică” prin care Dumitru Buzatu a scăpat de interceptările din dosarul mitei în portbagaj. Cum au încălcat procurorii DNA regulile Înaltei Curți înainte să fi fost stabilite

La fel ca și oamenii, părțile locuiesc ca într-o adevărată comunitate care formează sistemul interior unde dezvoltă diverse alianțe, conexiuni și chiar intră în conflicte. Atunci când acele părți care sunt cele mai vulnerabile, ajung să simtă teamă sau se simt neiubite sau rușinate, există alte părți care iau mai departe rolul de protectori și vor încerca să alunge partea rănită și s-o îndepărteze din zona noastră de conștientizare pentru a se asigura că acea rană nu se va mai produce din nou.

Un alt mod în care reacționează este cel al comportamentelor compulsive.

Părțile au fost mod natural înzestrate cu calități ca bucuria, libertatea, creativitatea, dar au fost pierdute aceste calități atunci când s-au produs diverse evenimente și traume în copilărie, dar Sinele poate să ajute la vindecare acestor răni emoționale și le poate permite acestor părți să-și reia puterea și calitățile pe care le-au avut în mod natural, astfel aceste părți vor ajunge să aibă încredere în ghidajul Sinelui și vor putea învăța să lucreze împreună într-un mod armonios care să te sprijine în dezvoltarea ta și în a trăi o viață împlinită.

După principiul “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”, Anca Maftei îi învață pe oamenii care lucrează cu ea să preia frâiele puterii în viața lor și să lucreze cu aceste părți pentru a transcende orice tip de problematică ce face parte din propriul lor sistem.

Apoi, metoda constelațiilor ReGeneration vizează și celelalte sisteme din care facem parte. Poți adresa traumele transgeneraționale sub ghidajul Ancăi Maftei, odată ce le descoperi cu ajutorul constelațiilor.

Deseori, oamenii nu reușesc să găsească în ei resursele pentru a-și gestiona diverse emoții puternice și nu reușesc să elibereze dificultățile emoționale care rămân captive în sistemul familial, dar și în corp, la nivel celular.

Atunci când abordarea problematicilor cu care se confruntă nu este una sistemică, este ca și cum te-ai adresa doar unor bucăți din puzzle, fără a vedea și imaginea de ansamblu. Când se întâmplă asta, de cele mai multe ori acele poveri profunde, inconștiente, moștenite transgenerațional rămân neadresate și dor în continuare, fără să realizezi de unde, de ce.

Pentru a ne lua puterea înapoi și a ne transforma în profunzime, este necesar să deținem anumite instrumente interne, la care să putem avea acces oricând. Odată ce începem procesul transformării, vom descoperi mai multe despre noi înșine, ne vom explora întreaga ființă strat cu strat, cu fiecare pas în plus spre o viață mai împlinită.

Dacă rămânem blocați în minte încercând să găsim soluții, cum de cele mai multe ori se întâmplă, putem avea dificultăți în a ne adresa acelor traume mai profunde, cum sunt și traumele transgenerationale.

Atunci când rămânem doar la stadiul de a vorbi, nu atingem profunzimea necesară pentru a putea elibera acele emoții ce au fost puternic reprimate de-a lungul timpului. Eliberarea acelor traume care au fost transmise din generațiile de dinaintea noastră, acele traume care nu a putut fi procesate de generația care a experimentat-o, au nevoie de o abordare mai profundă.

Fiecare dintre noi poartă deja în interior sursa transformării sale și a stării de bine. Acesta este primul principiu după care se ghidează Anca Maftei în lucrul cu oamenii, în constelațiile ReGeneration.

Anca Maftei îi învață pe cei care vin să lucreze cu ea, să își asume responsabilitatea, să își descopere puterea interioară și să se conecteze cu Sinele lor autentic. Astfel, cu această energie prezentă, ei pot transforma bucată cu bucată tot ceea ce este în dezechilibru în interiorul lor și în sistemele din care fac parte.

Răspunsurile pentru problematicile emoționale, fizice, mentale, financiare, relaționale cu care te confrunți, toate sunt deja în interiorul nostru.

Cheia este doar să învățăm cum să accesăm toate aceste informații și resurse din interior.

Metoda constelațiilor ReGeneration te încurajează să mergi în mod constant în interior pentru a avea noi conștientizări și pentru a te conecta cu strămoșii tăi care sunt o sursă de energie vitală, dar și de energie transformațională, pentru că strămoșii tăi trăiesc încă prin tine. În fiecare celulă din corpul tău sunt prezente cele mai puternice provocări emoționale ale strămoșilor tai, dar și cele mai puternice resurse ale lor. Reușita lor devine reușita ta, dar și traumele lor, pot să devină inconștient și traumele tale atunci când iubirea nu este una conștientă. Este rolul nostru să ne adresăm aceste traume și dezechilibre din familie ce nu au fost până acum adresate.

Baza constelațiilor ReGeneration este iubirea. Anca spune că "Iubirea e lipiciul" și se referă la faptul că dacă pui iubire pe tot ceea ce este în dezechilibru, pe tot ceea ce este negat, respins din ființa ta și din arborele tău genealogic, îți transformi întreaga existență!

În constelații asta se întâmplă: aduci Iubirea din inconștient la lumină.

Anca Maftei susține că totul e iubire și cu adevărat oamenii care lucrează cu aspectele considerate negative din ființa și familiile lor, le acceptă și le integrează, ajung la această concluzie și reușesc să evolueze și să își transforme existența!

Anca Maftei - creatoare a metodei sistemice holistice integrative unice în lume - ReGeneration, coach transformational, consilier spiritual, la baza psiholog, cu studii in Internal Family Systems Level 2, constelatii sistemice, psihoterapie integrativa, psihoterapie cognitiva, tehnici ancestrale de vindecare, cu peste 20 de ani experiența in lucrul cu oamenii.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Întrebarea uluitoare primită de Sorana Cîrstea
VIDEO Întrebarea uluitoare primită de Sorana Cîrstea

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Beneficiile detoxifierii organismului – când este necesară o cură de detoxifiere și de ce
(P) Beneficiile detoxifierii organismului – când este necesară o cură de detoxifiere și de ce

Detoxifierea organismului este un concept devenit tot mai popular în ultimii ani, datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate.

(P) Cum să te asiguri că explorezi Bucureștiul în confort și siguranță
(P) Cum să te asiguri că explorezi Bucureștiul în confort și siguranță

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, oferă o combinație fascinantă de istorie, cultură și viață de noapte.

(P) Ce au în comun Cristiano Ronaldo, canotorii români și fotbaliștii de la Farul Constanța
(P) Ce au în comun Cristiano Ronaldo, canotorii români și fotbaliștii de la Farul Constanța

Mii de sportivi de performanță din întreaga lume, de la 150 de echipe ce aparțin unor discipline sportive diferite, își ating obiectivele având ca suport nutrițional zilnic gama de produse Herbalife H24.

Recomandări
De la pantofarul Europei la o industrie în declin. Orașul care se dezvoltă cu fonduri europene fabricând încălţăminte
De la pantofarul Europei la o industrie în declin. Orașul care se dezvoltă cu fonduri europene fabricând încălţăminte

Cândva pantofarul Europei Romania marchează încă o industrie în declin. Producţia de încălţăminte a scăzut la jumătate față de acum zece ani, iar piaţa este invadată de mărfuri din Asia, Polonia, şi Turcia.

HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău
HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău

Organizația Expert Forum a lansat Harta interactivă a candidaților la alegerile locale din iunie 2024, un instrument online util pentru alegătorii care vor să consulte listele complete ale ofertelor electorale.  

Ministerul Familiei dispune controale la DGASPC Sector 4, după acuzaţiile existenţei unei reţele de prostituţie
Ministerul Familiei dispune controale la DGASPC Sector 4, după acuzaţiile existenţei unei reţele de prostituţie

La cererea Primăriei Sectorului 4, Natalia-Elena Intotero şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Rareş-Petru Achiriloaie vor dispune trimiterea echipelor Corp de Control la DGASPC Sector 4.