Accident in lant pe DN7, provocat de teribilismul unui sofer

Ultima actualizare: 03-04-2012 15:33

Cinci masini au fost distruse intr-o ciocnire in lant pe o sosea din Sibiu, iar patru oameni au fost raniti. Printre ei se numara si cel care a provocat dezastrul.


In loc de o manevra demna de raliu, un barbat a reusit sa-si faca praf automobilul de care era atat de mandru. Pe linie continua, soferul a intrat in depasirea unui TIR. Martorii spun ca masina gonea ca o sageata.

O masina mica a vrut sa depaseasca, dar m-a vazut prea tarziu. Am franat. De asemenea, si masina mica a franat. A derapat si mi-a venit in fata, intrand sub TIR-ul meu
Marex Lunde, sofer TIR
Automobilul s-a zdrobit de un autotren incarcat cu zece tone de legume si fructe. In carambol a intrat si un microbuz care venea in spatele TIR-ului si in care se aflau 11 femei. Doua dintre ele si soferul au fost dusi la spital, unde au ramas internati peste noapte.

Socul izbiturii a desprins de microbuz remorca pentru bagaje, iar aceasta o pornit la vale, pe sosea. S-a oprit in cele din urma intr-un alt TIR care circula dinspre Ramnicu Valcea.

Conducatorul auto care a provocat carambolul s-a ales cu lovituri serioase la cap si torace si cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In zona localitatii Talmaciu, unde a avut loc accidentul, circulatia a fost blocata timp de o ora si jumatate si cozi de aproape cinci kilometri s-au format pe ambele sensuri. Masinile au putut trece din nou dupa ce un utilaj a mutat vehiculele avariate pe marginea drumului.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO