O viata sfarsita la 20 de ani va salva alte suflete


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 16:05
Data publicarii: Vineri 14 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Sibiu

Familia unui student la o facultate din Sibiu a fost de acord ca baiatul aflat in moarte cerebrala sa doneze organele. Decizia aduce speranta pentru patru persoane, carora medicii nu le dadeau nicio sansa de supravietuire fara un transplant.


Sambata trecuta, tanarul care zace acum in spitalul din Sibiu a participa la o petrecere in caminul studentesc. Baiatul s-a dezechilibrat si a cazurt de la balcon de la etajul trei al cladirii, lovindu-se serios la cap. Toate eforturile medicilor de a-l salva au esuat, iar in urma cu doua zile parintii tanarului au fost instiintati ca acesta este in moarte cerebrala.

Oamenii au au hotarat sa salveze alte vieti, daca cea a copilului lor nu mai poate fi salvata. Specialisti din Cluj s-au intalnit cu medicii sibieni si au stabilit ca operatia de prelevare de organe sa se faca la Sibiu, cu ajutorul medicilor din Cluj, Bucuresti si Targu Mures.

Este pentru prima data cand o asemenea interventie se efectueaza in spitalul sibian. Inima tanarului va ajunge la Targu Mures, ficatul la Bucuresti, iar rinichii la Cluj. Peste 2000 de romani sunt pe lista de asteptare pentru un transplant care sa le salveze viata.

Organele barbatului care s-a aruncat in fata metroului vor salva alte vieti
Rinichii si ficatul unei tinere de 17 ani vor salva trei vieti!
Inima noua pentru un tanar din Sibiu!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33