O mama din Buzau si-a abandonat bebelusul, de teama ca nu-l va putea creste

Ultima actualizare: 26-05-2012 07:00
pruncucidere

Disperata ca nu-si va putea creste copilul, o tanara de 26 de ani, din Buzau, si-a abandonat bebelusul pe holurile maternitatii, sperand ca asistentele medicale vor avea grija de baietel, mai bine decat ar putea sa o faca ea.

Femeia mai are doua fete, de 8 si respectiv 10 ani. Fetele un insa un alt tata fata de noul nascut, dar acesta a dat-o afara pe femeie, cu copii cu tot.

Dupa cateva zile petrecute pe strazi, femeia a fost primita in casa de un barbat alaturi de care a trait mai bine de 1 an. 

Credea ca viata ei s-a schimbat si a ramas din nou insarcinata. Insa chiar in ziua in care a nascut, femeia a aflat cu stupoare ca tatal copilului a plecat din tara si ca nu-si va recunoaste nici copilul. 

Mai mult decat atat, barbatul a anuntat-o printr-o cunostinta comuna ca nu o va mai primi nici in locuinta sa. 

Femeia a tras de timp si a stat cat a putut de mult in spital. Totusi, medicii au externat-o si atunci a luat decizia de a-l abandona pe micut pe holul spitalului. 

Asistentele medicale care au gasit copilul l-au recunoscut si au anuntat politia si Directia pentru Protectia Copilului. Autoritatile au gasit-o pe femeie pe strada, chircita de frig, alaturi de celelalte doua fiice ale sale. Comisia de la Protectia Copilului i-a luat pe cei trei copii si i-au internat, alaturi de mama lor, intr-un centru maternal.

Acum femeia va fi ajutata sa-si gaseasca un loc de munca, pentru a se pune din nou pe picioare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO