Focuri de arma au semanat panica intr-un complex comercial din Buzau

Ultima actualizare: 08-05-2012 09:14

Un om de afaceri turc, insotit de cativa prieteni, a vrut sa intre in posesia unui magazin care ii apartine, dupa cum spune instanta. Angajatii nu au cedat insa, iar unul dintre prietenii turcului a tras cu arma.


Scandalul a pornit de la un imprumut luat de un om de afaceri roman de la un cetatean turc. Suma de bani a fost garantata cu standul, pe care romanul l-a pierdut in instanta, dupa ce nu a mai putut sa-si achite datoria.

Vineri seara, turcul a venit insotit de cativa prieteni, cu gandul sa intre in posesia magazinului. Nu l-a gasit pe fostul proprietar, ci doar pe cativa angajati, cu care s-a luat la cearta. Cand spiritele s-au incins, unul dintre cei care il insoteau pe turc a scos pistolul si a tras de trei ori, povestesc martorii.

Au intrat cu japca peste ei. S-au inchis toate usile si au inceput sa tipe
Laurentiu Simion, martor
Razboiul dintre cei doi oameni de afaceri s-a desfasurat in fata clientilor ingroziti. Cand au vazut pistolul, cei mai multi dintre ei au inlemnit. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

In cateva minute au sosit politistii, care au inceput cercetarile. Pistolul folosit in conflict a fost confiscat, iar scandalagii au fost amendati pentru tulburarea linistii publice, cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, in functie de implicarea in conflict. Cetateanul turc care a tras cu pistolul s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal si uz de arma si risca inchisoarea de la trei luni la trei ani sau amenda penala.

Oamenilor de afaceri turci nu le ramane decat sa apeleze la executorul judecatoresc pentru a intra in posesia magazinului de la care s-a iscat intregul scandal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO