Liviu Dragnea confirmă că merge luni la DNA, dar refuză să spună în ce calitate a fost citat


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2017 14:25
Categorie: Stiri Justitie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este aşteptat luni să dea primele declaraţii în fata procurorilor anticorupţie referitoare la posibilele sale legături cu firma ''Teldrum''.

Politicianul a confirmat că a primit citaţia de la DNA, însă neagă că ar fi fost aşteptat de procurori şi vineri. Dragnea refuză să spună în ce calitate a fost citat.

"Voi merge mâine la DNA", a spus Dragnea, duminică, la sosirea la Congresul Tineretului Social-Democrat.

În ceea ce priveşte dosarul în care a fost citat, Liviu Dragnea a spus: "Ce contează?".

"Tot acest circ nu ar avea rost dacă nu aş fi citat", a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă se aşteaptă la o solicitare a DNA către Parlament pentru avizarea urmăririi penale în cazul său, Liviu Dragnea a răspuns: "S-ar putea să fie cam mult".

Direcţia Naţională Anticorupţie cercetează de mai multe luni, în dosare diferite afacerile companiei din Alexandria, inclusiv posibile fraude cu fonduri europene, dar şi eventuale conexiuni în Brazilia. Un dosar aparte este cel legat de insula Belina şi braţul Pavel, trecute în proprietatea consiliului judeţean Teleorman şi folosite de Teldrum, în perioada în care Dragnea era ministru al Dezvoltării.

În aceste dosare au fost înregistrate şi denunţuri ale unor foşti colaboratori din PSD Teleorman care ar putea confirma bănuielile anchetatorilor. Liviu Dragnea a respins până acum acuzaţia că ar fi implicat în afacerile de succes ale Teldrum.

 

Tags: dna, liviu dragnea, tsd, psd,

VIDEO PROTVPLUS.RO