Nou moment groaznic pentru gimnastica la JO. O sportiva britanica a cazut pe gat la sol si a fost scoasa in scaun cu rotile

08-08-2016 10:57

Ellie Downie

O noua cazatura urata i-a tinut cu sufletul la gura pe fanii gimnasticii la Jocurile Olimpice de la Rio.

Dupa momentul groaznic cu gimnastul francez Samir Ait Said care si-a rupt piciorul la sarituri, gimnasta britanica Ellie Downie a fost scoasa duminica seara in scaun cu rotile din arena din Rio dupa ce a cazut pe gat la sol.

In varsta de 17 ani, Ellie Downie i-a ingrozit pe spectatori dupa ce a cazut pe gat in timpul unei diagonale la sol. Sportiva britanica a incercat sa-si termine exercitiul, insa nu a reusit. A fost scoasa din arena in scaun cu rotile, insa a revenit dupa 10 minute si a pus umarul la calificarea echipei Marii Britanii in finala.

Din echipa britanica face parte si sora ei Becky, in varsta de 24 de ani, care a izbucnit in plans cand a vazut cazatura groaznica. "Dupa cazatura m-am simtit ametita" a povestit Ellie care si-a revenit rapid si chiar a concurat la sarituri dupa cateva minute. "Am vrut sa sar pentru mine si pentru echipa chiar daca antrenorii si medicii mi-au spus sa renunt" a completat ea.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO