iPhone 8 va fi lansat azi. Apple ar implementa realitatea augmentată


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2017 08:43
Categorie: Smart things

Apple lanseaza azi un nou iPhone. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala a companiei.

Pentru că se împlinesc zece ani de la apariţia primului iPhone, analiştii se aşteaptă la un produs care să repună compania pe un trend ascendent.

Totul în contextul în care Apple a deschis drumul în domeniu şi după zece ani, Samsung şi Huawei au vânzări mai mari.

În urmă cu zece ani, Apple lansa primul iPhone şi, o dată cu el, primul telefon inteligent din lume cu ecran tactil. Între timp, compania a vândut peste un miliard de telefoane, a contribuit la apariţia a milioane de aplicaţii şi a determinat concurenţă să lanseze aparate similare.

Charlene Li, analist: "Această tehnologie este cu noi de zece ani. Aşa că, dacă e vreun moment potrivit că Apple să spună "Iată cum vor fi următorii zece.", acesta este. Aşa că toţi ne uităm şi aşteptăm ceva ieşit din comun, dar e tot mai greu cu fiecare an. Cum cucereşti consumatorii şi îi convingi pe cei loiali să cumpere mereu, în pofida concurenţei acerbe?"

Ca de obicei, Apple a păstrat secretul asupra noului iPhone, dar asta nu a oprit speculaţiile. Se crede că realitatea augmentată se numără printre atuurile noului telefon.

Charlene Li, analist: "Realitatea augmentată este atât de importantă pentru că schimbă felul cum cum interacţionăm, nu doar cu tehnologia, ci şi cu lumea. Aşa că e o tehnlogie revoluţionară. Apple a semnalat că e foarte importantă pentru ei."

Se zvoneşte, de asemenea, că va avea un ecran mai mare, va include opţiunea de recunoaştere facială şi de încărcare wireless. Dar şi preţul va creşte, potrivit zvonurilor, ajungând la o mie de dolari. În condiţiile în care alte telefoane, mai ieftine, oferă deja aproape toate aceste opţiuni. Aşa că designul va face diferenţa, cred analiştii.

Nicole Scott, analist: "Toată lumea a lansat telefoane excelente care au depăşit ce au făcut ei cu iPhone 7. Dacă lansează un telefon premium, de lux, doar aşa se vor putea diferenţia."

Apple va lămuri misterul marți la noul sediu din Cupertino  într-un amfiteatru botezat după fondatorul sau, Steve Jobs.

Fenomenul care îl revolta pe Einstein, surprins pentru prima dată într-o fotografie
iPhone 8 va fi lansat pe 12 septembrie
iLikeIT. Care sunt cele mai bune aplicatii compatibile cu iPhone si iPad, pentru cei care vor sa compuna muzica