Lansare iPhone 7. "E cel mai bun iPhone pe care l-am facut vreodata". Totul despre iPhone si Apple Watch Series 2

×
Codul embed a fost copiat

iPhone 7 lansare. Lansarea noului iPhone a fost pe www.yoda.ro si www.stirileprotv.ro, miercuri 7 septembrie de la ora 20.00.

Iata o scurta lista cu ceva veni iPhone 7. Pretul va fi acelasi: incepe de la 649 de dolari pentru iPhone 7 si de la 749 de dolari pentru iPhone 7 Plus. Ambele vor veni in 3 variante - 32GB, 128GB si 256GB. iPhone 7 si iPhone 7 Plus va fi disponibil incepand cu 16 septembrie in 28 de tari si o saptamana mai tarziu in alte 30, inclusiv Romania.

LIVE TEXT

21.43 "iPhone 7 are cea mai buna durata de viata a bateriei existenta vreodata pe un iPhone". Conform Apple, utilizarea va fi mai lunga cu o ora fata de iPhone 6s.

Citește și
iPhone7 - poze neoficiale
iLikeIT. Primele poze neoficiale cu iPhone 7. Apple a anuntat cand va fi lansat
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

21.39 Noul A10 Fusion "permite gaming de nivelul consolelor pe iPhone 7". De asemenea, programul de editare photo, Adobe Lightroom, poate fi folosit pe iPhone 7.

21.36 Ultimul capitol despre iPhone, al 10-lea, este legat de performanta - exista un nou chip numit A10 Fusion. Este un CPU cu 4 nuclee. Primele 2 nuclee sunt de performanta, de 2 ori mai puternice decat pe iPhone 6s. Celelalte 2 nuclee sunt pentru eficienta. Performanta grafica este de 240 de ori mai mare decat era pe iPhone-ul original.

21.24 Pentru prima data, telefonul are difuzoare stereo - unul in partea de jos a telefonului, celalalt in partea de sus. Se confirma disparitia jack-ului de 3.5mm. Din fericire, se confirma si ca fiecare telefon va veni cu adaptor. Motivul disparitiei jack-ului de 3.5mm? "Curajul! Curajul de a face ceva neobisnuit pentru un rezultat mai bun". In premiera, Apple a creat EarPods wireless.

 

 

 

 

21.13 Se confirma sistemul dual-camera pentru iPhone 7 Plus - una wide si una tele. Cu iPhone 7 Plus se poate trece de la 1x la 10x! Cele 2 camere vor putea fi folosite pentru o profunzime de camp vazuta de obicei la DSLR-uri.

 

21.08 Exista un nou stabilizator optic de imagine pentru camera, diafragma f/1.8, sistem cu 6 lentile si un senzor cu 60% mai rapid. iPhone 7 este capabil sa faca fotografii RAW. Camera frontala este de 7MP FaceTime HD.

21.05 Butonul pentru home vine cu un nou motor taptic. Telefonul este rezistent la apa si praf

21.00 "Este cel mai bun iPhone pe care l-am creat vreodata! Acesta este iPhone 7!" spune Tim Cook.

20.56 iPhone 7 va veni direct cu iOS 10, cel care aduce multe imbunatatiri de grafica si nu numai. Aplicatia de Harti va fi si ea mult imbunatatita.

20.56 iPhone 7 va veni direct cu iOS 10, cel care aduce multe imbunatatiri de grafica si nu numai. Aplicatia de Harti va fi si ea mult imbunatatita.

20.55 Trecem la iPhone "standarul industriei, telefonul cu care sunt comparate toate celelalte telefoane" spune Tim Cook.

20.54 Pretul Apple Watch Series 2 si Apple Watch Nike + va costa 369 de dolari. Va exista si o versiune a originalului Apple Watch cu procesorul nou si va costa 269 de dolari. Apple Watch Series 2 va fi disponibil de luna aceasta, versiunea Nike + va fi disponibila de la sfarsitul lui octombrie.

20.45 Apple Watch Series 2 va veni in diferite culori si va avea si o varianta de ceramica.

20.40 Noul ceas vine cu procesor dual-core, de 2 ori mai rapid decat precedentul. Display-ul de a 2-a generatie este extrem de luminos (1000 niti). Va veni si cu GPS integrat. GPS-ul va fi extrem de rapid - daca cineva ia ceasul la jogging, la final va primi harta cu traseul pe care l-a avut si zonele unde a alergat mai rapid.

20.37 Mai intai ne-a fost prezentata noua versiune a sistemului de operare. Acum trecem la Apple Watch Series 2, care va fi rezistent la inot!
 

 

 

 

 

 

20.30 Apple Watch va avea multe noi aplicatii si functii odata cu Watch OS. De asemenea, Pokemon Go vine pe Apple Watch

20.25 Trecem la Apple Watch. "Clientii iubesc Apple Watch" spune Tim Cook, cel care prezinta o comparatie intre topul ceasurile inainte de lansarea Apple Watch si dupa.

20.17 Trecem la eductie, Apple implicandu-se in aducerea tehnologiei in scoli. Au donat iPad-uri catre 50.000 de elevi, au dus Apple TV in multe scoli si multe altele. Au fost invitati si copii de la scolile care au beneficiat de produse Apple.

Apple a creat un program numit "Oricine poate scrie coduri", un mod simplu pentru elevi de a invata programul Swift.

20.16 Este prima versiune de Mario care poate fi jucata cu o singura mana. "Poti sa te joci in timp ce mananci un mar" glumeste Shigeru Miyamoto de la Nintendo. Vor exista si stickere Super Mario care vor veni alaturi de iOS 10.

20.10 Apple a postat pe Twitter si primul clip cu iPhone 7

 

 

 

 

 

 

20.06 A fost un scurt rezumat pentru Apple Music. Acum se trece la App Store, cel care a ajuns la 140 de miliarde de aplicatii descarcate! Mario vine in premiera in App Store! Super Mario Run este prima aplicatie cu Mario pe telefon!

Mai multe imagini AICI

20.05 Tim Cook a ajuns la eveniment si vorbeste despre Apple Music, cel care a ajuns la 17 milioane de abonati de la lansare. Are 30 de milioane de melodii in acest moment. Este o noua interfata in iOS 10 pentru Apple Music si mult continut exclusiv.

20.00 Incepe evenimentul! Totul incepe cu un clip cu Tim Cook si James Corden, celebru pentru clipurile cu Carpool Karaoke! Acestia ii pun intrebari lui ... Siri! Apare si cantaretul Pharrel si cei 3 canta impreuna in masina: "Sweet Home Alabama"

19.50 Evenimentul sta sa inceapa! Iata imagini din sala

 

 

 

 

 

 

 

 

19.30 Iata si motivele pentru care Apple are asteptari mari in ceea ce priveste vanzarile pentru iPhone 7
2013 - 153.493.000 de iPhone-uri vandute
2014 - 192.662.000 de iPhone-uri vandute
2015 - 231.529.000 de iPhone-uri vandute

19.20 Sunt jurnalisti din intreaga lume prezenti la eveniment.

 

 

 

 

 

19.14 Iata un clip cu toate iPhone-urile de pana acum. Care e preferatul vostru?

 

 

 

18.47 Mai este o ora pana la prezentarea iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch 2 si ce alte surprize mai pregatesc cei de la Apple. Entuziasmul celor de la Telegraph este evident - James Titcomb a ajuns cu o ora mai devreme!

 

 

 

 

__________________________

Un utilizator de pe Twitter, cunoscut pentru leak-urile legate de Apple, a publicat o fotografie care sustine ca este prima oficiala cu iPhone 7. Ramane de vazut daca se va confirma

__________________________

Apple a listat din greseala pe site-ul oficial cateva accesorii pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu cateva ore inainte de lansarea telefoanelor. Desi au sters destul de repede listarea, nu au facut-o inainte ca utilizatorii sa faca print screen.

Accesorile prezentate erau casti ce foloseste portul lightning, confirmandu-se inca o data ca iPhone 7 va veni fara jack de 3.5mm. Totusi, nu trebuie uitat ca va exista un adaptor in pachetul cu care va veni telefonul.

__________________________

Ultimul raport al firmei de cercetare Strategy Analytics arata ca Apple are in acest moment primele doua cele mai vandute smartphone-uri din lume la ora actuala.

iPhone 6s a fost cel mai vandut telefon din lume in al doilea trimestru din 2016, fiind estimate 14.2 milioane de unitati vandute, in timp ce pe locul 2 se afla iPhone 6 cu 8.5 milioane de unitati.

Apple se asteapta ca iPhone 7 sa bata recorduri in materie de unitati vandute.

__________________________

Analistul de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo, prezinta cele 15 modificari majore pe care le vor avea cele 2 noi telefoane de la Apple. Cei de la Forbes il citeaza pe Kuo si fac un rezumat:

1. Noi display-uri True Tone precum cele de pe iPad Pro, cu senzor de proximitate cu laser la baza pentru un raspuns mai rapid
2. Vor veni in 3 variante: cu 32GB, 128GB si 256GB memorie interna
3. iPhone 7 Plus va avea doua camere de 12MP, una dintre ele fiind wide si cealalta telephoto
4. Senzori pentru lumina ambientala upgradati la camerele de pe cele 2 modele de iPhone pentru poze mai bune in lumina scazuta
5. LED-urile flash se dubleaza la 4 avand si culori calde, si reci
6. Dispare jack-ul de 3.5mm pentru casti
7. Casti pentru portul Lightning si un adaptor ce leaga castile de 3.5mm cu portul
8. Un al doilea difuzor extern si un amplificator integrat pentru un sunet mai bun.
9. Rezistenta la apa IPX7 - pot sa fie introduse in apa pentru pana la 30 de minute.
10. 2GB de RAM pentru iPhone 7 si 3GB de RAM pentru iPhone 7 Plus
11. Noul chipset A10 va avea viteza CPU de pana la 2.45GHz si performanta cu pana la 30% mai mare ca precedentul
12. 3D Touch 2.0 cu mai mult feedback haptic distinct
13. Butonul pentru home va fi inlocuit cu un senzor cu feedback haptic
14. Liniile de antena de pe partea din spate vor disparea la ambele versiuni
15. Doi noi culori: dark black si piano black (cel de-al doilea fiind doar pentru versiunile de 256GB. Dispare space grey.

__________________________

Diferenta dintre cele 2 telefoane lansate de Apple va fi mai mare decat in anii precedenti cand marimea display-ului era principala diferenta - pe langa sistemul dual camera, iPhone 7 Plus va fi si unul dintre cele mai puternice telefoane la ora actuala.

Pe GeekBench, acolo unde sunt testate nucleele procesorului, iPhone 7 Plus a obtinut un scor record la capitolul single-core: 3379. Diferenta fata de competitori este uriasa!

Cand vine vorba insa de testul multi-core, iPhone 7 Plus este depasit de competitori.

__________________________

Pe langa prezentarea noilor telefoane, cei de la Apple obisnuiesc mai au cateva lucruri de anuntat. In primul rand, noua versiune a sistemului de operare: iOS 10! Momentan nu sunt cunoscute foarte multe lucruri despre noutatile pe care le va aduce acesta. De asemenea, vom vedea si noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch, watchOS 3.

Legat de Apple Watch, exista informatii ca va fi lansat si Apple Watch 2 - este posibil ca acesta sa vina cu o camera pentru FaceTime si un GPS implementat.

Legat de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iata principalele informatii neconfirmate:
- vor fi de 4.7 si 5.5 inch si vor avea design foarte asemanator cu iPhone 6s si iPhone 6s Plus. O schimbare radicala de design este asteptata in 2017.
- o camera mult mai buna, plus un sistem dual-camera pe versiunea mai scumpa si mai mare, iPhone 7 Plus
- ambele telefoane vor veni fara jack pentru casti
- butonul home va avea senzor de presiune, tehnologie similara cu cea de la ecran
- memoria interna va fi de la 32GB pana la 256GB
- alte posibilitati includ un design rezistent la apa, difuzor stereo si baterie cu capacitate mai mare

Vezi AICI un clip cu cele 5 schimbari pe care le va avea iPhone 7

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
iPhone 7 ar putea veni cu o noua culoare, pe langa cele deja consecrate. Cum s-a dat de gol o firma producatoare de boxe
iPhone 7 ar putea veni cu o noua culoare, pe langa cele deja consecrate. Cum s-a dat de gol o firma producatoare de boxe

Mai este putin pana cand Apple va lansa noul iPhone 7, in cadrul unui amplu eveniment ce va avea loc la San Francisco.

iLikeIT. Primele poze neoficiale cu iPhone 7. Apple a anuntat cand va fi lansat
iLikeIT. Primele poze neoficiale cu iPhone 7. Apple a anuntat cand va fi lansat

Vacanta de vara a adus pe piata noi modele de telefoane, unele accesibile, altele care depasesc cu brio pragul de 3 mii de lei.

Interviu cu seful Apple, dupa 5 ani de la preluarea functiei de la Steve Jobs. Cu cine se sfatuieste in momentele grele
Interviu cu seful Apple, dupa 5 ani de la preluarea functiei de la Steve Jobs. Cu cine se sfatuieste in momentele grele

"Nimic nu se compara cu momentul in care stai pe scaun". Asa descrie Tim Cook ce simte despre faptul ca se afla la conducerea celei mai valoroase companii din lume.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.