iLikeIT. Fanii sunt chemati sa intre in jocul social al trupei Vunk. Primul concert autohton in format multimedia

Ultima actualizare: 01-10-2015 07:11

Concertele muzicale sunt tot mai des ... veritabile spectacole de tehnologie. Si nu doar trupele straine fac show la Bucuresti.

Insa pana la concert, fanii sunt chemati sa intre in jocul social cu cei de la VUNK. Cornel Ilie a fost invitatul lui George Buhnici.

Un Nou Univers” este doar "pe jumatate", este videoclipul care isi cauta jumatatea. Oamenii sunt rugati sa dea vestea mai departe, sa-l share-uiasca, ca sa aiba mai multe sanse de a deveni un intreg. Cornel de la VUNK l-a numit #primulclipviu.

Personajele din clip sunt dintr-un nou univers si au in loc de cap o casca, ce are in loc de chip ... o tableta.

Incepand de miercurea trecuta, au aparut pe net cateva secunde razlete din cea de-a doua jumatate. Acestea vor fi postate de “gasitori” sub hashtag-ul #primulclipviu. Adunate, toate bucatile descoperite sub acelasi hashtag, vor putea fi aranjate de oameni precum un puzzle, ca sa dea intregul si vor putea castiga invitatie VIP la concert.

"Reveal"-ul se va face pe 2 octombrie, la Webstock, in fata celor carora clipul le datoreaza intregul.

Este primul concert al unei trupe din Romania pus in scena sub forma unui eveniment multimedia, cu primul afis in format GIF (dinamic) al unui concert romanesc. De asemenea, concertul va fi filmat la 360 de grade, ceea ce inseamna ca fanii vor putea vedea concertul din orice unghi al salii.

Nu in ultimul rand, va avea scenografie digitala interactiva (5000 de oameni participa la scenografia spectacolului).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO