iLikeIT. Cele mai bune trucuri pentru o vacanta reusita. Site-urile care iti economisesc din cheltuielile de drum si cazare

14-03-2015 10:34


Pentru ca doar ce am inceput noul sezon iLike IT... ne gandim la vacanta. Nimic nu se compara cu o aventura programa din timp.

Cu rezervari, bilete de avion, ce mai... tot tacamul. Probabil si tu folosesti pentru cazare booking, kayak, airbnb sau trivago. Bun asa, dar hai sa iti mai vindem niste ponturi.

Dreamcheaper este un site pe care il accesezi DUPA ce iti faci rezervarea la hotel. Trimiti un e-mail catre ei, iar alegerea ta...este monitorizata pana in momentul check-in-ului. Astfel, daca scade pretul camerei tale ori se elibereaza altele, Dreamcheaper iti reface rezervarea. La final, ajungi sa economisesti intre 15% si 60%. Ideea le apartine unor nemti, iar start-up-ul are deja... inamici suparati in industria hoteliera.

Pentru toate celelalte exista.... Google Flights si Google Hotel Finder. Un agregator care stie sa caute cele mai bune oferte de pe toate site-urile de cazare. Apoi, cu banii economisiti, te uiti dupa bilete, cu optiunea Flights. Un serviciu...tinut parecum sub tacere. Insa pare ca da printre cele mai bune preturi pentru zboruri. Taie din comisioanele altor site-uri si te trimite direct la operator.

Apropo de avion: o alta varianta pentru bilete este Kayak Explore. Stie sa iti arate, pe o harta interactiva, cele mai bune oferte. Dai click, iti alegi perioada in care vrei sa pleci si gata, calatorie placuta. Nu uita de bagaje suplimentare si check-in online. O sa mai economisesti cativa euro.