Hackerii au descoperit identitatile false ale vedetelor de la Hollywood. Telefonul lui Brad Pitt este PUBLIC pe Internet

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57
Hollywood

Atacul informatic asupra serverelor Sony Pictures a dezvaluit informatii inedite despre lumea filmului

Piratii informatici care au atacat recent serverele Sony Pictures au gasit aici o adevarat comoara de informatii secrete despre vedetele de la Hollywood. Hackerii, care se prezinta drept “Gardienii Pacii” si se pare ca sunt nord-coreeni, au pus mana pe liste continand telefoanele si adresele de mail ale regizorilor, producatorilor, dar si starurilor.

Astfel au ajuns sa circule pe net numerele de telefon ale lui Brad Pitt, Julia Roberts si Tom Hanks. In plus, aceste liste contineau si “identitatile false” ale vedetelor, adica numele sub care acestea se cazeaza la hoteluri sau apar in agendele telefonice ale producatorilor, pentru a nu fi asaltate apoi de fani.

"Razbunarea lui Kim Jong Un". Motivul pentru care studiourile Sony Pictures au ajuns victima hackerilor nord-coreeni

De pilda, Tom Hanks se prezinta drept Harry Lauder sau Johnny Madrid, Sarah Michelle Gellar este Neely O’Hara, Natalie Portman – Lauren Brown iar Tobey Maguire se recomanda drept Neil Deep. Clive Owen foloseste numele de familie al sotiei sale atunci cand se da drept Robert Fenton, actorul de comedie Rob Schneider isi spune Nazzo Good (de la “not so good”), Jude Law se cazeaza la hotel sub numele de Mr. Perry.

Daniel Craig se ascunde sub pseudonimul Olwen Williams, dupa numele bunicului sau. Pe Jessica Alba o puteti gasi sub bizarul nume de imprumut Cash Money iar Ice Cube foloseste identitatea falsa Darius Stone. Alte vedete, printre care Sylvester Stallone, Judd Apatow sau Conan O’Brien, s-au trezit cu codul de indentitate (Social Security number, echivalentul CNP-ului de la noi), publicat pe Internet de Gardienii Pacii.

Directorul Sony Pictures, Michael Lynton, despre care aceiasi hackeri au dezvaluit ca are un salariu de 3 milioane de dolari pe an, a promis ca va lua toate masurile pentru a proteja angajati si vedetele companiei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO