"Imi invat fiul cum sa trateze femeile cu respect". Postarea unei mame care a strans peste 2 mil. de aprecieri pe Facebook

Dată publicare: 03-01-2016 10:02
Dată actualizare: 06-01-2016 07:09


copil cina

O postare emotionanta de pe Facebook, in care o mama explica felul in care isi educa baiatul de 6 ani, pe care il incurajeaza sa trateze cu respect femeile, a devenit virala intr-o singura zi.

Postarea a fost scrisa de Nikkole Paulun, o tanara de 22 de ani care a aparut intr-un show popular al MTV denumit "16 si insarcinata". Tanara a capatat numerosi fani de-a lungul timpului, carora le-a povestit cum o data pe luna fiul ei Lyle, in varsta de 6 ani, o scoate la cina, relateaza The Mirror.

"O data pe luna fiul meu de 6 ani ma scoate la o intalnire la cina. Imi deschide usa, imi trage scaunul, imi vorbeste despre cum a fost ziua lui si ma intreaba despre cum a fost a mea, plateste nota cu banii pe care ii castiga facand treburi pe acasa si chiar lasa baccis ospatarului", a povestit tanara mamica.

"Astfel il invat cum sa se comporte cu o domnisoara si cum sa o scoata la o intalnire, cum sa arate ca o respecta pe femeia pe care o iubeste. Il invat manierele la masa si ca este nepoliticos sa folosesti telefonul la o intalnire cu mama sau oricine altcineva", a continuat Nikkole.

Postarea ei a primit peste 2,3 milioane de likeuri, 143.000 de comentarii si a fost distribuita de peste 410.000 de ori.

 

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Posted by Nikkole Paulun on Friday, January 1, 2016

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO