Vulcan, capitala oficiala a turismului Star Trek

Dată publicare: 23-03-2010 00:00
Dată actualizare: 02-05-2012 05:01


Orasul Vulcan, din Canada, a devenit capitala mondiala a turismului… Star Trek.

Localitatea din provincia canadiana Alberta a castigat aceasta titultura dupa un concurs tinut luna aceasta, iar acum este recomandat drept “destinatia logica a tuturor iubitorilor de SF si Star Trek din… galaxie”.

Orasul va gazdui o sumedenie de festivitati, dar punctul culminant in acest an va fi vizita celebrului Spock, actorul Leonard Nimoy. Acesta se va "teleporta" in oras pe data de 23 aprilie.

Cei care ajung in Vulcan, au la dispozitie o sumedenie de distractii. Pot salva orasul de o invazie extraterestra, intr-un joc electronic, sau pot sa se fotografieze cu echipajul Star Trek.

Principalele personaje din ultimul film Star Trek sunt prezente ca figurine de carton intr-un decor care seamana izbitor cu puntea de comanda a celei mai cunoscute nave spatiale: Enterprise.

Vulcan este un orasel de numai 2000 de locuitori, dar si-a castigat faima internationala dupa ce a gazduit premiera mondiala a ultimului film Star Trek. Vulcan nici macar nu are cinematograf, iar proiectia s-a facut in aer liber.


VIDEO PROTVPLUS.RO