In ciuda scandalului, concertul Ozzy Osbourne se tine tot la Zone Arena

Ultima actualizare: 04-10-2012 12:02
Zone Arena

Proprietarul Zone Arena si impresarul care-l aduce pe celebrul rocker in Romania, Dorian Ciubuc, a declarat ca Ozzy va canta in acelasi loc, dar putin "mai devreme": la 20.30, astfel incat sa nu mai fie galagie in cartier in jurul orei 22.00

"Va asigur ca Ozzy Osbourne va canta la Bucuresti la Zone Arena. Concertul va incepe la ora 20.30, pentru a se incheia la ora 22.00, astfel incat sa nu tulburam ordinea si linistea publica", a declarat Ciubuc.

El a precizat ca Zone Arena nu se va inchide, in ciuda cererilor Primariei Sectorului 2 in acest sens.

"Noi am incercat sa obtinem toate avizele necesare functionarii, insa eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a functionat, a fost amendata si are un termen de conformare, de intrare in legalitate, pana la 1 septembrie. Noi speram sa obtinem autorizatia necesara si sa putem functiona in continuare", a mai spus impresarul.

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu a somat, pe 21 iulie, firma la care Ciubuc este actionar sa desfiinteze toate constructiile din Zona Arena din strada Barbu Vacarescu nr.164D pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare.

De asemenea, autoritatile locale mai spun ca multi locuitori din zona s-au plans de zgomotul provocat de concertele din acea zona, in special dupa orele 22.00, cat si de aglomerarea strazii Barbu Vacarescu.

"Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat ca, desi spatiile verzi din zona au fost infrumusetate, ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate in toalete publice", preciza autoritatea locala de sector.

Primaria Sectorului 2 a precizat apoi ca, in urma notificarilor facute, reprezentantii Zone Arena au anuntat ca au inceput deja demontarea tribunelor si se afla in curs de demontare a scenei de spectacole.

Autoritatea de sector mai informa ca reprezentantii Arena Invest au dat asigurari ca in acea zona nu vor mai organiza "niciun fel de concerte sau productii muzicale".

Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucuresti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus in vanzare pe 23 aprilie.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO