Ozzy Osbourne vrea sa joace intr-un film rolul ... mamei sale

Ultima actualizare: 28-10-2012 09:10
Ozzy Osbourne

Autobiografia legendei muzicii heavy metal, care se numeste "I am Ozzy", va fi adaptata pentru marele ecran. Ciudatenia starului este ca nu prea vrea sa-si joace propriul rol, ci pe al mamei sale sau chiar pe .. Lemmy, vocalul de la Motorhead.

"Nu prea vreau sa apar in film. Cel putin sper ca nu voi aparea. Desi nu m-ar deranja un 'cameo' - ar fi amuzant. As putea sa joc rolul mamei mele sau pe cel al lui Lemmy de la Motorhead", a declarat Ozzy Osbourne pentru FemaleFirst.

Nu cu mult timp in urma Ozzy a martusisit insa ca i-ar placea ca rolul sau, in viitorul film autobiografic, sa fie interpretat de Johnny Depp.

"Johnny Depp este mult mai aratos decat mine si e mult mai pregatit sa joace in acest film. Totusi, mi-ar placea si daca un tip necunoscut din Birmingham ar primi acest rol." - a spus Ozzy Osbourne.

Cat priveste rolul sotiei sale, Sharon, Ozzy a declarat ca i-ar placea foarte mult ca actrita care sa o interpreteze sa fie Carey Mulligan, protagonista filmului "An education/ O lectie de viata".

Ozzy Osbourne va sustine pe 2 octombrie un concert in Bucuresti, la complexul Zone Arena.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO