Viata de rocker: in anii '80, Ozzy Osbourne bea 4 sticle de coniac pe zi

Ultima actualizare: 01-04-2012 03:19
Ozzy Osbourne

Ozzy este convins ca trupul sau este un adevarat miracol al naturii, asa ca vrea sa-l doneze stiintei, dupa ce va muri. El a marturisit ca in tinerete obisnuia sa bea cate patru sticle de coniac pe zi, dupa care lesina, se trezea si .. o lua de la capat.

"Din toate punctele de vedere, sunt un miracol medical. Dupa ce voi muri, ar trebui sa imi donez corpul pentru a fi expus la Natural History Museum. Totul poate merge bine daca faci astfel de abuzuri timp de cateva zile, insa organismul meu le-a suportat timp de 40 de ani", a declarat cantaretul britanic pentru femalefirst.co.uk.

Extrem de sincer, legenda muzicii heavy-metal a povestit si despre experienta sa in materie de droguri, stropite din belsug cu alcool si "impanate" cu medicamente.

"La un moment dat, beam patru sticle de coniac pe zi, lesinam, ma trezeam si o luam de la capat. In timp ce filmam pentru emisiunea de televiziune «The Osbournes», luam 42 de feluri de medicamente, dimineata, la pranz si noaptea - si toate acestea inainte de toate drogurile pe care le fumam in camera mea, departe de aparatul de filmat", a adaugat Ozzy Osbourne.

Starul britanic in varsta de 61 de ani a povestit cum rezervele sale de medicamente si de analgezice erau atat de mari, incat prietenii au inceput sa ii spuna "Dr. Ozzy" si treceau adeseori pe la resedinta acestuia, atunci cand aveau nevoie de medicamente.

"Timp de multi ani prietenii mi-au spus «Dr. Ozzy», pentru ca eram un fel de farmacie ambulanta. In anii '80, un prieten a trecut pe la mine, pentru ca il durea un picior. Am cautat servieta mea speciala si am scos din ea o pastila de marimea unei mingi de golf. Era Ibrupofen, pe care eu il foloseam cu mult timp inainte ca acest medicament sa fie comercializat in Marea Britanie. Toate acestea se intamplau in trecut, desigur, cand nu se inventasera procesele. Nu as mai face astfel de lucruri acum", a adaugat muzicianul britanic.

Ozzy Osbourne va sustine anul acesta, pe 2 octombrie, un concert in Bucuresti, la Zone Arena.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO