Concert Elvis Presley la Bucuresti, in memoriam

10-08-2010 00:00


Elvis Presley

Este vorba de un spectacol extraordinar, dedicat memoriei regelui muzicii rock, Elvis Presley, care va avea loc sambata, 14 august. Concertul are loc de la ora 19.00 in amfiteatrul Centrului Cultural "Mihai Eminescu” din Parcul National.

La 33 de ani de la disparitia regelui rock'n roll, Primaria Sectorului 2 organizeaza pentru toti iubitorii lui Elvis, un spectacol de exceptie sustinut de formatia „The Teachers Orchestra”.

Elvis a murit la 16 august 1977, astfel ca evenimentul organizat in 14 august, in Bucuresti, este un bun prilej de celebrare a celui care a fost supranumit "The King".

“Memorial Elvis Romania” este un brand exclusiv „The Teachers Orchestra” incepand din anul 2005, cand s-a organizat pentru prima data in Romania acest eveniment.

De atunci si pana astazi, evenimentul a ajuns la a VI-a editie in parteneriat cu singurul fan club oficial Elvis din Romania, www.elvisromania.ro.

Printre piesele care vor fi ascultate in cadrul concertului The Teachers Orchestra se numara: “Suspicious Minds”, “Are You Lonsome Tonight”, “All Shook Up”, “That’s All Right”, dar si piese mai putin cunoscute de publicul larg cum ar fi, “For The Good Times”, “I’ve Lost You”.

Spectatorii se vor bucura de proiectii, sunet de 35.000 watt, concert live si multe alte surprize pentru fanii si admiratorii Regelui rock’n'roll din Romania.

Pretul unui bilet este de 25 lei si se pot procura de pe site-urile www.bilete.ro sau www.vreaubilet.ro.

Totodata, persoanele interesate pot achizitiona bilete de la sediul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul National si de la casa de bilete a Salii Palatului.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO