Cum sa-ti promovezi cu succes afacerea pe Facebook in sapte pasi
Promovarea unei afaceri pe Facebook se traduce nu doar in notorietate si reputatie, dar si in profit. Asta pentru ca pe Facebook se afla deja peste doua milioane de utilizatori romani.
Evenimentul Zilei: Dar sa fiti prezenti pe cea mai populara retea de socializare din lume nu e de ajuns. Iata un scurt ghid pentru a va crea o pagina productiva pe Facebook.
1. Pagina versus profil. Daca vreti sa va promovati businessul pe Facebook, trebuie sa creati o pagina in locul unui profil. Pe langa faptul ca regulile de utilizare ale retelei fondate de Mark Zuckerberg indica pe cat se poate de clar acest lucru, o pagina este, realistic vorbind, mai buna. Si asta pentru ca, in primul rand, o pagina este mai putin intruziva. Doar utilizatorii care sunt cu adevarat interesati de activitatea firmei dumneavoastra vor alege sa va urmareasca, dand "like" paginii si devenind fani.
Romania Libera: Ambasadoarea lui Brancusi la New York contemporana din lume - Museum of Modern Art (MoMA), New York. Ea a plecat din Romania la sfarsitul anilor ‘70, pe cand avea doar 19 ani. Una dintre expozitiile curente ingrijite de Roxana Marcoci contine o intreaga sectiune dedicata lui Brancusi. Traseul de la Liceul George Cosbuc din Bucuresti la pozitia de curator in unul dintre cele mai importante muzee ale lumii a insemnat studii la Sorbona, specializari pe istoria artei la Hunter College si realizarea doctoratului la prestigiosul Institute of Fine Arts, din New York. Reperele profesionale o fac pe Roxana Marcoci sa se descrie ca o persoana cu mai multe radacini.
Gandul: LEGEA BUGETULUI SI PREACUVIOASELE AMENDAMENTE. 13 mii de amendamente, unul din 5 prevede fonduri pentru biserici Constructia de clopotnite, imprejmuirea cu garduri a unor cimitire, repararea acoperisurilor de biserici si constructia de sali de mese multifunctionale pentru lacasuri de cult au constituit subiectul a circa 2.400 de amendamente din totalul celor 13.500 depuse de parlamentari la proiectul Legii bugetului de stat pe 2011. Ceea ce inseamna ca aproape unul din cinci amendamente se refera la biserici. Sumele solicitate cu acest scop depasesc 2 milioane euro, potrivit unor calcule gandul. Toate amendamentele urmeaza sa fie dezbatute in urmatoarele zile, chiar daca numai 35 dintre ele, adica 0,25%, au fost declarate ca fiind admise de catre comisiile de specialitate ale Parlamentului. Senatorii si deputatii din toate partidele parlamentare s-au inghesuit sa propuna amendamente legate de lacasurile de cult, fie ca sunt ortodoxe, evanghelice sau penticostale.
Jurnalul National: Fita de parlamentar pe timp de criza: iPad Batranele laptop-uri sunt deja prea uzate pentru alesi, asa ca sala de plen a Camerei Deputatilor s-a umplut de tablite stralucitoare. Cele mai multe au aparut pe bancile parlamentarilor PDL, dar nici alesii Opozitiei nu s-au lasat mai prejos, incepand cu liderii PSD Victor Ponta si Mircea Geoana, ambii detinatori ai unor astfel de jucarii electronice. La PDL este insa o veselie generala printre parlamentari, la fiecare sedinta de plen, in a-si prezenta iPad-urile, a le scoate pe pupitru si a le da colegilor sa le pipaie si sa le analizeze.
Adevarul: Pretul garsonierelor, inapoi in anul 2004 Cartierul Giulesti, Bucuresti. Garsoniera de 17 metri patrati, situata intr-un bloc vechi cu parter si etaj, an de constructie neprecizat. Vecinatati: gradinita, scoala, RATB, magazine, piata, strazi amenajate. Pret: 8.300 de euro. Acestea sunt principalele caracteristici ale celei mai ieftine garsoniere din Bucuresti, disponibila spre vanzare pe portalul imobiliar imopedia.ro. La 340 de kilometri distanta, in Targu-Mures, se afla cea mai ieftina garsoniera din Romania, potrivit datelor imobiliare.ro. Costa 7.500 de euro, are 18 metri patrati si este situata la parter. Anul constructiei si numarul de etaje sunt neprecizate.
Ziarul Financiar: Cine vrea sa i se aplice OUG50 mai are maximum o luna sa semneze actul aditional cu banca Cel mai intens discutat act normativ de anul acesta, proiectul de lege privind Ordonanta 50, urmeaza sa fie prezentat joi in plenul Camerei Deputatilor, care are rol decizional. Bancherii au fost de la bun inceput impotriva aplicarii ordonantei si la creditele vechi, subliniind ca trecerea la o formula de calcul de tipul Euribor plus marja fixa pentru dobanzile variabile, intr-un moment in care indicatorul se afla la minime istorice, poate conduce in viitor la costuri mai mari.