Afla cum poti deveni patron, scolit pe bani europeni

Afaceri

Cursurile vor fi organizate la Scoala de Studii Antreprenoriale si Manageriale. La finalul cursurilor, care dureaza 18 luni, cel putin 80% dintre cursanti vor incepe o noua afacere, de la zero, creand locuri de munca.

Gandul: Cel putin 150 de romani, dintre care 80 de femei, vor putea face cursuri gratuite de patroni. La finalul acestora, adica dupa trei semestre, cel putin 80% dintre cursanti vor incepe o noua afacere, de la zero, creand locuri de munca. Cursurile vor fi organizate la Scoala de Studii Antreprenoriale si Manageriale, proiect apartinand Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), care are ca parteneri Anglia Ruskin University Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti.

Romania Libera: Cum a ajuns Cornu sa aiba sala de sport de 4.000.000 euro De aproximativ doua saptamani, cei 270 de elevi ai scolii generale din comuna Cornu (Prahova) au sansa sa faca orele de educatie fizica intr-o sala de sport de cinci stele. Edificiul din satul Cornu de Jos a costat statul 16,2 milioane lei, fiind a cincea cea mai scumpa sala de sport construita prin Compania Nationala de Investitii (subordonata Ministerului Dezvoltarii Regionale). In ceea ce priveste pretul pe metrul patrat construit, sala ocupa locul patru, fiind devansata doar de Sala Polivalenta din Craiova, de sala de competitii internationale a Clubului Dinamo Bucuresti si Sala de Sport din Calarasi.

Evenimentul Zilei: Razboi fara mila la varful politiei Conflictul dintre cei mai puternici politisti ai momentului - chestorul Dan Valentin Fatuloiu, secretar de stat si sef al Departamentului de Ordine Publica al Internelor, si chestorul Petre Toba, seful Politiei Romane - e unul vechi si tine de orgolii. "Si de dorinta lui Fatuloiu de a detine controlul institutiei conduse acum de cel pe care l-a considerat mereu rivalul sau", dupa cum sustin, la unison, fosti si actuali colegi ai secretarului de stat. "Doar ca, in aceste zile, Dan Fatuloiu a profitat de increderea acordata de ministrul Traian Igas si si-a permis sa-i arunce public manusa lui Toba, aruncand, totodata, o pata pe imaginea politiei si a Internelor, chiar in timpul evaluarilor pe Schengen si pe Mecanismul de Cooperare si Verificare in Justitie", au explicat surse din randul oficialilor din Interne.

Jurnalul National: Guvernul pregateste noi “taxe de urgenta” Executivul pregateste noi taxe care sa fie introduse din 2011 in cazul in care Curtea Constitutionala va decide revenirea veniturilor la nivelul de dinainte de reducerea temporara cu 25%, aplicata de la 1 iulie. Aceeasi masura sta sa ne pandeasca si in cazul in care legea salarizarii unitare nu va fi adoptata pana la finele anului. Una dintre masurile “de urgenta” este impozitarea pensiilor sub 1.000 de lei.

Citește și
Bugatti Veyron
680 de romani au masini de peste 200.000 euro!Vezi cine conduce clasamentul
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Adevarul: Traseismul politic a fost legalizat Judecatorii au declarat constitutionale doua hotarari ale Camerei Deputatilor de modificare a Regulamentului acestui for. Prima dintre acestea prevede, in premiera in istoria parlamentarismului din Romania, ca se pot constitui grupuri si din deputati independenti sau care au devenit independenti. Cea de-a doua hotarare validata ieri de Curte prevede ca, in cazul constituirii unui grup de deputati independenti avand un numar de minimum 10 deputati, componenta Biroului Permanent se renegociaza conform noii configuratii politice a Camerei Deputatilor, incepand cu urmatoarea sesiune.

Ziarul Financiar: Bogatiile statului sunt de 15 mld. euro Din cele mai valoroase 100 de companii din Romania, doar in 28 statul detine anumite participatii, mi­no­ri­tare sau majoritare, iar dintre acestea 22 activeaza in do­me­niul energiei. Potrivit calculelor facute de ZF alaturi de ca­sa de investitii Capital Partners in cadrul Anuarului Top 100 cele mai valoroase com­pa­nii din Romania, bogatiile sta­tului, prin ac­­tiunile pe care le are in cele 28 de com­panii, se ridica la 15 mld. euro, mai bine de 10 mld. euro fiind adu­se ex­clu­siv de domeniul energetic.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Guvernul infiinteaza politia fiscala. Inspectorul verifica de unde ai cash
Guvernul infiinteaza politia fiscala. Inspectorul verifica de unde ai cash

Incepand cu 1 ianuarie 2011, orice persoana fizica "cu un nivel de trai mult peste veniturile pe care le declara" va fi controlata de Fisc, a declarat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

680 de romani au masini de peste 200.000 euro!Vezi cine conduce clasamentul
680 de romani au masini de peste 200.000 euro!Vezi cine conduce clasamentul

Masinile de lux reprezinta 6% din piata totala a autoturismelor din Romania. Costelus Casuneanu, care are cea mai rapida masina din tara, se plange ca e depasit de Dacii Logan .

A doua banca a lumii ar putea ajunge in Romania
A doua banca a lumii ar putea ajunge in Romania

Grupul bancar HSBC, al doilea ca marime din lume, este interesat sa preia o parte a activitatilor UniCredit din Europa Centrala si de Sud-Est, titreaza cotidianul italian La Repubblica fara a preciza sursa.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.