Portret: Incornoratii

×
Codul embed a fost copiat

Carmen Electra, Eric Clapton, Jackie Chan sau Katherine Hepburn. Forte planetare de necuprins pentru mintea omului aduc laolalta acest cvartet pestrit. Si totusi, misterul sta intr-o pereche de coarne…

 

Ce ti-e scris, in zodie ti-e pus! Calitati, defecte, compatibilitati, vibratii astrale. Suntem facuti din praf de stele si influentati in mod decisiv de ele. De data aceasta a venit randul cornutelor sa fie luate sub lupa…

Despre cei nascuti sub semnul Berbecului se spune ca sunt plini de vitalitate, entuziasm si hotarare, insa calitatile lor se pot transforma rapid in impulsivitate si chiar agresivitate. Nici Taurii nu se lasa mai prejos. Cand ti-e greu sunt numai buni de pus la rana, dar mai tarziu s-ar putea dovedi extrem de gelosi, inflexibili si ranchiunosi. Hai sa vedem totusi ce vedete au onoarea sa imparta aceeasi zodie cu tine!

Pornim odiseea noastra cu un cuplu celebru de incornorati: Victoria si David Beckham – ea Berbec, el Taur. O imbarligatura incompatibila la prima vedere, mariajul celor doi a rezistat. La fel ca si coafura Victoriei, in ciuda coarnelor extra pe care sotul ei i le-a asezat pe frunte. Ultima cucerire a fotbalistului ar fi Mariann, o focoasa unguroaica, de numai 22 de ani.

Citește și
Carla Bruni
Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Dar sa-i lasam pe cei doi in plata lor si sa ne continuam periplul printre caracteristicile zamislite in pantecele constelatiilor si rasfrante pe razele zodiacului asupra muritorilor de rand.

Astfel, Taurii sunt cunoscuti ca fiind persoane lenese, care vor sa obtina totul dintr-o data. Nu stim daca Penelope Cruz, Cate Blanchett sau Al Pacino joaca rolul de furnica sau de greier. Cert este ca toti au obtinut premiul Oscar, recunoasterea absoluta a talentului cu care au fost inzestrati de natura. Ba chiar o reprezentanta a acestei zodii nu s-a multumit cu o statueta, castigand patru. Este vorba despre Katherine Hepburn, in continuare singura actrita care a fost rasplatita cu atatea Oscaruri de-a lungul vietii.

Acest semn ascunde un om banal pe dinauntru, lipsit de originalitate, zice la zodiac.

Sa auzi si sa nu crezi, mai ales cand arunci o privire prin panteonul celebritatilor cu coarne bouresti: Audrey Hepburn, Uma Thurman, Bono, George Clooney, Fred Astaire sau Jack Nicholson. Suntem convinsi ca nu sunt doar exceptiile care confirma regula! Pana la urma, oricat de neinteresanti ar parea, Taurii stiu sa scoata preturi noi din piatra seaca. Pana si Carmen Electra a reusit!

Pe de alta parte, nativii din Berbec sunt plini de idei, oameni de actiune. O reprezentanta de seama a zodiei este Aretha Franklin, cunoscuta ca „regina muzicii soul”. In 1987 a devenit prima femeie inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. Daca tot a venit vorba despre faimoasa lista, un alt Berbec care si-a varat cornul pe-acolo este Eric Clapton. Si nu o data, ci de trei ori… Oscarul s-a scaldat si el putin prin seu, cum altfel, ajungand la Russell Crowe si Quentin Tarantino.

Miorite cu cornite, demne de toata atentia noastra, mai sunt Fergie, Lara Flinn Boyle si Keira Knightley. Dar ele nu incheie nici pe departe lista noastra de cornuti, in care simtim nevoia sa ii includem pe Steven Tyler, Christopher Walken, Marlon Brando si Jackie Chan.

Lista ramane deschisa… Pentru mai multe detalii si reclamatii in legatura cu ce ne rezerva astrele, apelati cu incredere la Neti Sandu, prezenta in fiecare vineri, de la ora 14:00, la videochatul www.stirileprotv.ro.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Portret: Amorurile celebre ale lui Mutu!
Portret: Amorurile celebre ale lui Mutu!

Mutu este fotbalistul Nationalei care un palmares de invidiat nu numai la fotbal, ci si la femei.

Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy
Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy

"Urasc machiajul, bijuteriile si hainele!" Am putea sa spunem ca e o declaratie inedita pentru o Prima-Doamna a Frantei. O prietena barfea prin ziare despre ea ca ar purta aceeasi pereche de pantaloni in fiecare zi. Daca ar putea, dar "functia" obliga!

Portret:
Portret: "Iepuras" coconas a fugit peste imas!

In zi de sarbatoare, avem dezlegare… la iepurasi. Nu este vorba nicidecum despre urecheatii cu panerele pline de oua, ci despre cei ai lui Hugh Hefner, cu nuri savurosi. Doar ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.