Corneliu Vadim Tudor - Un tribun parLamentabil

Ultima actualizare: 03-11-2012 00:03

Etern candidat la preşedinţie, are un slogan electoral care cuprinde elemente vitale: hrană, căldură, medicamente.

Înainte de Revoluţie, i-a cântat în ... curte Elenei Ceauşescu. În prezent, ziua, primeşte decoraţii sclipicioase, mişună prin varii comitete şi comiţii în costume albe, imaculate şi se războieşte cu cine apucă. Noaptea, se visează întregitor de neam şi patrie, descălecând maiestuos la Alba Iulia.

Etern candidat la preşedinţie, are un slogan electoral care cuprinde elemente vitale: hrană, căldură, medicamente... unele probabil pentru consum propriu.

A pierdut alegerile de nenumărate ori. Le-a declarat nule şi a ameninţat cu demisia. I-a trecut repede.

Şi-a vărsat apoi năduful surghiunindu-şi supuşii peremişti. Unii dintre aceştia au obiectat. Furios, a smuls-o pe Buruiană Daniela din partid, continuându-şi marşul triumfal cu membrii de varză ai PRM.

Printre aceştia, s-au numărat somităţi de calibrul Leonidei Lari, o doamnă trecută de prima tinereţe, posesoare de bentiţă cu puteri magice, Mitzura Arghezi sau Oana Zăvoranu.

Este sociabil aşa că nu-i e greu să creeze rapid legături cu semenii, pe care îi şi ademeneşte în partid. Se dezice însă fără regrete de ei, atunci când aceştia calcă strâmb.

Astfel, oricine poate deveni duşmanul lui Corneliu Vadim Tudor, de la unguri şi ţigani, la homosexuali, evrei, americani şi spioni KGB, într-un cuvânt, Mafia!

Duşmanul cel mai aprig rămâne însă chiar versiunea sa microbistă şi mai puţin cititoare de Kant şi Goethe: Gigi Becali. Deşi iniţial şi-au dorit fierbinte o uniune a forţelor într-un partid mare şi puternic, au sfârşit prin a-şi adresa unul altuia cuvinte care dor şi lasă urme adânci.

Dar, lista vrăjmaşilor nu se termină aici! Nati Meir, un evreu peltic putred de bogat a început să se îndoiască de filosemitismul lui Vadim, până i s-a rupt. Aşa a trântit uşa partidului, lăsând în urma sa un şuvoi de sâsâieli otrăvitoare.

Nici Mircea Dinescu nu a făcut excepţie.

Sentimentele lui Vadim pentru Victor Ponta şi Cozmin Guşă nu cunosc echivoc. Singurul care l-a iertat a fost Dumitru Dragomir.

De la o vreme, CV Tudor a început să prindă posturi. Nu chiar străine, ci personale, căci gureşul tribun a pus bazele unei televiziuni de dimensiuni... cosmice.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO