(P)ATLASSIB,lider de 17 ani al transportatorilor internationali de persoane

×
Codul embed a fost copiat

Compania Atlassib, lider de 17 ani al transportatorilor de persoane din Romania a investit in 2010 peste 2 milioane de euro, pentru realizarea unuia dintre cele mai moderne ateliere de reparatii si intretinere autocare din Romania, amplasat la Constanta.

Atlassib este printre putinele firme romanesti care au investit masiv si in 2009, in ciuda crizei. Astfel, Atlassib a realizat in 2009 una din cele mai importante achizitii din cadrul Holdingului Atlassib, este vorba de o flota de 15 autocare Mercedes Benz, in cadrul unui contract de leasing a carui valoare depaseste 3.2 milioane de euro.

"Cu cele 175 de autocare, detinem cea mai mare flota de autocare din Romania si acoperim rute in toata Europa. Gratie imbunatatirii necontenite a conditiilor de transport, a calitatii serviciilor si a facilitatilor oferite, peste jumatate de milion de persoane prefera an de an autocarele Atlassib, pentru a calatori in Germania, Italia, Spania, Franta, Austria, Suedia, Danemarca, Belgia, Olanda,Portugalia, Anglia, Elvetia si Grecia. De 17 ani am demonstrat ca suntem cei mai buni si dorim sa ne pastram pozitia de lider in domeniul transportatorilor internationali de persoane din Romania", a declarat Daniel Micu – director general al Atlassib.

Calatorii Atlassib beneficiaza de cele mai bune conditii de transport. Cea mai mare flota de autocare din Romania este formata din 175 de autocare, Mercedes, Volvo, Neoplan, Setra, Irisbus, Mago si Isuzu, cu capacitati de transport cuprinse intre 24 si 85 de locuri, dotate cu instalatie audio-video, minibar, toaleta, telefon, frigider, instalatie de climatizare. Toate autocarele Atlassib dispun de sisteme moderne de securitate rutiera.

Pentru a cunoaste in orice moment pozitia fiecarui mijloc de transport, pe toate autovehiculele au fost montate sisteme G.P.S. (de localizare prin satelit). In paralel, a fost dezvoltat un sistem de interventie rapida, astfel incat orice autocar defect aflat pe traseu poate fi inlocuit cu maxima operativitate.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Pentru a ne afla in permanenta in contact cu clientii nostri punem la dispozitia acestora peste 160 de agentii proprii, in tara si strainatate. In toate aceste agentii, pe langa vanzarea de bilete de calatorie si de asigurari medicale de calatorie, oferim, impreuna cu colegii de la Posta Atlassib si Meridiana, servicii de curierat rapid si de transfer electronic de bani. Atlassib deserveste un numar de 34 rute internationale.

Cele mai solicitate destinatii sunt localitati din Italia si Spania, tari unde comunitatea romaneasca este destul de numeroasa. In primele zece luni ale anului 2010, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare crestere a numarului de calatori a fost inregistrata de Atlassib pe ruta Sardinia (Italia) – o destinatie introdusa relativ recent in programele de transport, unde cresterea este de 20 la suta, urmata de traseele spre Sicilia (Italia), cu o crestere de 18 la suta.

In acest an, pentru a aniversa impreuna cei 17 ani de prezenta Atlassib pe piata transporturilor, precum si pentru a le multumi pasagerilor pentru increderea acordata, compania le ofera clientilor sai, in preajma sarbatorilor de iarna, cate un euro, fabricat manual din ciocolata, pentru a le aduce noroc in noul an.

 "In aceasta perioada dorim sa ne rasplatim calatorii si le vom oferi cate un euro din ciocolata, confectionat manual in Romania, chiar in judetul Sibiu, la fabrica de ciocolata Pralin din Cisnadie. Astfel, 4.000 de calatori Atlassib care vor cicula cu autocarele noastre in preajma sarbatorilor de iarna, vor primi in dar, inainte de a iesi din Romania, cate un euro de ciocolata, un produs unic romanesc, pe care va fi inscriptionata sigla Atlassib. Atlassib este o afacere romaneasca de succes in Europa si astfel am dorit sa le uram noroc tututor romanilor pe care ii ducem in toate colturile Europei. Noi suntem constienti ca romanii aduc plus valoare Europei si ca am transportat in acesti 17 ani nu doar calatori si bagajele lor, dar si visele, dorintele, sperantele si bucuria celor care au calatorit impreuna cu noi in Europa, dar al caror suflet a ramas acasa, in Romania", a mai declarat directorul general al Atlassib, Daniel Micu.

Directorul Atlassib, Daniel Micu a mai precizat ca Atlassib este printre putinii angajatori romani care, in ciuda crizei economice, au facut si fac noi recrutari de personal. Cei 1.300 de angajati ai Atlassib lucreaza la sediul central din Sibiu, precum si la cele 92 agentii din tara. In permanenta, peste 200 dintre acestia, isi desfasoara activitatea, prin rotatie, la sediile si agentiile din strainatate. Mai mult, Atlassib este printre putinele companii care sprijina invatamantul romanesc preuniversitar si universitar.

Reamintim ca firma Altassib a investit sume importante de bani pentru infiintarea unor spatii de invatamant destinate Facultatii de inginerie „Hermann Oberth” din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, sectia de Ingineria Transporturilor – este vorba de o sala de curs, doua laboratoare si o sala profesorala.

Totodata, Atlassib este singura firma din judetul Sibiu care da sansa tinerilor sa invete o meserie si pe urma le asigura si un loc de munca. Scoala Tehnica Transcom este prima scoala particulara din Transilvania, infiintata in 2007. Aici sunt pregatiti mecanici auto, tinichigii si vopsitori auto. In plus, aici elevii urmeaza gratuit cursurile scolii de soferi, se ofera abonamente gratuite pentru elevii navetisti, dar si o masa calda, gratuita, pe zi.

La Scoala Tehnica Transcom au fost scolarizati elevi din mediul rural si zone izolate din judet, care au fost ajutati sa invete o meserie si apoi angajati cu contracte de munca pe perioada nedeterminata, conform pregatirii lor, la diferite societati din cadrul Holdingului Atlassib. Numeroasele premii obtinute in topurile anuale intocmite de Camera de Comert stau marturie a succesului in afaceri obtinut de „familia” Atlassib. Enumeram aici doar premiile obtinute in acest an: Premiul National acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, locul I in Topul National al Firmelor Private 2009 alcatuit de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, locul I in topul alcatuit de Camera de Comert Industrie si Agricultura a Judetului Sibiu. S.C. ATLASSIB S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de persoane.

Atlassib este numarul unu in topul transportatorilor internationali de persoane din Romania, cu peste o jumatate de milion de clienti, anual. S.C. ATLASSIB S.R.L. a ajutat la dezvoltarea si a altor afaceri de succes din Holdingul Atlassib, adresate direct romanilor din strainatate, printre care Posta Atlassib – Curier Rapid si Meridiana – Transfer de bani.

 

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Consimțământ pentru Prelucrarea de Date cu Caracter Personal
Consimțământ pentru Prelucrarea de Date cu Caracter Personal

Consimțământ pentru Prelucrarea de Date cu Caracter Personal de către ProTV.

Obiectul misterios din Rusia a fost văzut și în România, chiar în seara de Crăciun. FOTO și VIDEO
Obiectul misterios din Rusia a fost văzut și în România, chiar în seara de Crăciun. FOTO și VIDEO

Mai mulți oameni au semnalat prin aplicația ”Fii reporter” de pe www.stirileprotv.ro că au văzut pe cer un obiect ”misterios” în seara zilei de Crăciun, adică pe 25 decembrie.

Gestul emotionant pe care l-a facut o femeie pentru fiul ei, ca sa nu lipseasca de la un eveniment dedicat tatilor. FOTO
Gestul emotionant pe care l-a facut o femeie pentru fiul ei, ca sa nu lipseasca de la un eveniment dedicat tatilor. FOTO

O mama care-si creste cei 3 copii singura s-a deghizat in barbat, pentru ca fiul sa nu rateze un eveniment scolar numit "Gogosi alaturi de tata".

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.