Cum scoate Diavolul din oameni un columbian. Ritual de exorcizare necenzurat

Dată publicare: 03-06-2011 08:13
Dată actualizare: 03-10-2012 20:43


exorcizare

Oameni acoperiti in noroi si inconjurati de flacari. Scena bizara este parte dintr-un ritual de exorcizare, facut de un preot columbian care-si spune “Fratele Hermes” si care pretinde ca ritualul sau ii scapa pe oameni de spiritele rele.

Ritualul, care este departe de o ceremonie religioasa sau spirituala conventionala, a avut loc in satul La Cumbr, din Columbia. Inainte de a incepe exorcizarea, Fratele Hermes cere oamenilor care vor sa fie “curatati” de rau sa se imbrace complet in alb, inainte de a fi asezati pe o fasie de noroi intre mai multe lumanari puse in suporturi tublure din plastic rosii, albastre si galbene.

In timpul ritualului, liderul spiritual de 50 de ani, al carui nume real este Hermes Cifuentes, ii acopera pe participantii la ceremonie in noroi de culoare neagra, din cap pana in picioare si ii pune sa stea intr-o groapa adanca, in mijlocul unui cerc care arde.

Participantii au foarte multa incredere in practica parintelui, iar serviciile lui sunt foarte solicitate in La Cumbr, dupa cum scrie Daily Mail. Se presupune ca in jur de 10 oameni vin in fiecare saptamana la La Cumbre, in Valea Cauca din Columbia, ca sa fie “consultati” de Parintele Hermes si vindecati de spiritele rele.

Multi dintre posedati sunt legati la ochi cu bucati de panza alba. Si pentru ca ritualul sa fie bizar pana la capat, in timpul exorcizarii, participantii sunt inconjurati de lumanari si fructe si le se pun pe cap oua de gaina.

Ritualul se incheie intotdeauna cu Fratele Hermes care isi pune palmele cu grija pe corpul si pe capetele posedatilor pe care el ii vindeca.

Citeste si:

Gafa a Ministerului Educatiei. Bacalaureatul s-a modificat. Vezi noul calendar al probelor

Top 15 tari cu cele mai mari datorii. Lista statelor care au cheltuit mai mult decat au produs

VIDEO spectaculos. Anotimpurile de pe Pamant, vazute din spatiu. Imagini HD filmate de un astronaut

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO