VIDEO spectaculos. Anotimpurile de pe Pamant, vazute din spatiu. Imagini HD filmate de un astronaut

Ultima actualizare: 23-09-2012 07:58
Imagini Pamant sateliti NASA

Pamantul vazut din spatiu este o splendoare pentru ochi si minte, oferind un tablou de neuitat. Padurile amazoniene, campiile intinse, muntii stancosi, vulcanii activi sunt doar cateva din minunile Terrei, filmate de un astronaut cu o camera digitala.

AOL Travel:  Atunci cand peste toate aceste minunatii se mai interpune si tehnica, oferind o calitate superioara a imaginilor, spectacolul este si mai mare. Mai mult, schimbarea anotimpurilor de la un continent la altul imbraca Pamantul in haine de sarbatoare, fiind un regal pentru cei ce privesc.

Justin Wilkinson, astronaut al NASA, ne prezinta imagini uluitoare, ce descriu locuri speciale pentru astronauti. "Turul" Pamantului incepe cu o parte din coasta Namibiei. Wilkinson spune ca astronautii cred ca Namibia este una dintre cele mai frumoase regiuni din lume, pe care o persoana le poate vedea, atunci cand zboara in spatiu.

Vine apoi randul italienilor, cu imagini din Siciliei si Italiei, apoi imagini cu peninsula Kamceatka si vulcanii sai, ale zapezii peninsulei Qindoa din China, ale muntilor Zagros din Iran, ale coastei nordice din Australia, ale unui lac din Utah, ale Floridei si ale Insulelor Bahamas si Cubei.

Turul Pamantului se incheie cu coasta de nord din Chile, cu muntii Anzi si cu bazinul fluviului Amazon.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO