Tânăra care a ajuns la formele pe care le visa dublând cantitatea de mâncare zilnică

Ultima actualizare: 13-06-2020 17:37
antrenoare
Instagram

O antrenoare de fitness, populară pe Instagram, spune că a ajuns la corpul visat prin dublarea cantității de mâncare pe care o consumă în fiecare zi.

Lauren Simpson a dezvăluit recent că a fost obsedată de fitness, dar într-un mod greșit, evitând carbohidrații, rămânând la cardio și lăsând „numărul de pe cântar să-mi regleze viața.”

"Sănătatea mea s-a deteriorat ca urmare a pedepsei pe care i-am aplicat-o corpului meu – infometându-mă și făcând prea multe antrenamente", a mărturisit australianca miercuri într-o postare sinceră pe Instagram.

Totuși, lucrurile s-au schimbat în bine, însă doar atunci când a realizat că trebuie să abordeze altfel subiectul legat de alimentație, optând pentru un stil de viață sănătos.

„Ridicarea greutăților și învățarea despre antrenamentul de rezistență mi-au creat încrederea și mi-au creat forma corpului dorit. Am învățat că mâncarea nu este dușmanul”, a explicat tânăra de 29 de ani.

Începând cu 2015, Simpson a luat în greutate aproximativ 20 de kilograme antrenându-se din greu și crescând aportul caloric de la doar 1.000 la 2.000 de calorii mai sănătoase în fiecare zi, relatează The Sun.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO