Supărat că i s-a defectat aparatul de păcănele, un bărbat a făcut dezastru într-un bar din Roman

19-10-2017 07:33

A fost scandal în toată regula într-un bar din Roman, judeţul Neamţ. Un jucător la păcănele a semănat groază după ce s-a enervat pentru că pierduse câteva sute de lei şi una dintre maşini nu mai funcţiona corespunzător.

A distrus trei aparate, apoi, omul a vrut să îşi verse furia şi asupra angajaţilor. La mijloc a fost prins şi un client.

Protagonistul, un jucator la păcănele în vârsta de 30 de ani, pierduse cinci sute de lei și s-a enervat cumplit în momentul în care unul dintre butoanele mașinii lui nu a mai răspuns la comenzi.

Când angajaţii i-au reproşat ca el a stricat, de fapt, aparatul, omul şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un scaun şi a început să lovească aparatele.

Andrei Udrea, angajat: "A venit la bar şi mi-a cerut bani împrumut ca dacă nu, mă prinde pe stradă şi mă omoară. I-am zis că nu pot să-i dau bani, a dat cu scaunul şi a făcut ecranul praf şi s-a dus aparatul pe spate."

Un client care se afla în local a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost şi el lovit de individul supărat.

Aurica Zlătaru, proprietara barului: "Este poate a douăzecea oară când se întâmplă treaba asta. Am avut făcute sesizări la poliţie. A venit poliţia, dar nu s-a luat niciun fel de măsură."

Bărbatul are acum dosar penal pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO