O femeie își vinde online laptele matern și a reușit să strângă o sumă uriașă

Ultima actualizare: 18-10-2020 10:56
Julia Dennis
Profimedia

O americancă a reușit să câștige aproape 20.000 de dolari prin vânzarea laptelui matern, după ce a fost mamă surogat pentru copilul unui cuplu.

Julia Dennis, 32 de ani, spune că i-a venit ideea să-și vândă laptele pe internet după ce a născut în august 2019. Când bebelușul a împlinit 6 luni, aceasta nu l-a mai alăptat și a decis să îl vândă altor familii care au bebeluși născuți cu ajutorul unei mame surogat. Prețul cerut de ea este de 90 de cenți pentru 500 de ml de lapte.

Julia este profesoară la o școală din Florida, iar afacerea cu laptele este echivalentă cu un job full time, spune ea. Totuși, a primit și critici pentru că cere bani pentru așa ceva.

„Nu este vorba numai despre bani, dar mă asigur că efortul merită pentru mine și familia mea. Pe lângă muls, petrec mult timp sterilizând și împachetând totul”, spune Julia.

Până în prezent, Julie a furnizat lapte pentru doi bebeluși până când aceștia au împlinit 1 an, adunând peste 420 de litri și stocându-l în congelator, înainte de a-l expedia în toată țara în cutii pline cu pachete de gheață.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO