O creatură ”desprinsă dintr-un film SF”, surprinsă într-o casă de vacanță


Ultimul update: Joi 04 Iulie 2019 15:20
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2019 14:59
Categorie: Stiri Diverse
O creatură ”desprinsă dintr-un film SF”, surprinsă într-o casă de vacanță

O insectă bizară a fost observată într-o casă de vacanță din Bali, în timpul unei furtuni puternice.

 

Creatura înspăimântătoare era pe tavanul casei și a apărut în timpul unei vijelii puternice, care a avut loc în Bali, Indonezia.

Aceasta părea să aibă un fel de tentacule și aripi. Hari Toae, proprietara casei de vacanță, a explicat faptul că acească creatură arăta ca și cum ar fi desprinsă din celebrul serial SF - ”Stranger Things”. Însă cel mai probabil, creatura a ajuns în casă din cauza furtunii, potrivit The Sun

”O să îl las să stea în casă, dar doar la noapte. Nu aș vrea să îmi sperie toți oaspeții. Arată ca un extraterestru. Nu arată a nimic din ceea ce am mai văzut până acum. Totuși nu cred că a venit din împrejurimi”, a mai spus Hari, precizând faptul că nu a putut să își dea seama ce fel de insectă este.

Cu toate acestea, creatura este de fapt o specie mai rară de omidă. Acestea au de obcei corpul roșu sau galben și sunt caracterizate prin faptul că au câte patru tentacule. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO