Fotografie uluitoare cu un leopard și o panteră neagră: "Nu vezi asta prea des. Probabil o dată în viață”

Ultima actualizare: 25-07-2020 15:36
pantera neagra
Getty

Un fotograf din India a reușit să capteze o imagine extrem de rară cu două animale deosebite.

Este vorba despre o panteră neagră și un leopard, care au fost surprinse una lângă cealaltă, ca și cum pantera neagră ar fi fost umba leopardului.

Fotograful se numește Mithun H. și spune că a pândit 6 zile în același loc până când a reușit să fotografieze împreună cele două exemplare feline. Neobișnuita pereche a fost numită de către Mithun drept ”Cuplul etern”, într-o postare pe Instagram.

”Saaya și Cleopatra s-au curtat de 4 ani și, de fiecare dată când sunt împreună, este o imagine deosebită. Pădurea devine vie când ei pășesc nonșalant în împărăția sa fabuloasă. De obicei, astfel de cupluri, masculul este cel care preia comanda și se deplasează cu femela în spatele său. Dar în acest cuplu, cu siguranță Cleo a fost cea la comandă, în timp ce Pantera a urmat-o. Fotografia a fost realizată într-o dimineață suprarealistă de iarnă, când o singură alarmă dată de un cerb m-a condus la această priveliște uluitoare.” - povestește artistul.

"Nu vezi asta prea des. Probabil că este o oportunitate de care ai parte o dată în viață", a declarat Mithun pentru Bored Panda.

"Aș putea aștepta și 6 ani ca să surprind un moment ca acesta." - a mai zis el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO