FOTO. Cum și-a găsit un șofer Mercedesul după ce l-a lăsat peste noapte în fața casei

12-12-2020 10:52


Mercedes

Un șofer din Marea Britanie a avut parte de o surpriză neplăcută săptămâna aceasta. Hoții i-au lăsat mașina pe butuci, după ce au furat tot ce se putea de pe autoturism, relatează presa britanică.

Miercuri seară, Paul Hampton și-a lăsat mașina - un Mercedes C-Class pentru care plătise câteva zeci de mii de lire - pe stradă, în fața casei. A doua zi a mai găsit doar „scheletul” autoturismului.

Hoții i-au furat peste noapte tot ce au putut, de la roți, capotă și uși, până la centurile de siguranță și au lăsat mașina suspendata pe cărămizi.

Mai multe imagini cu autoturismul găsiți în galeria foto.

Fiica lui Paul, Emily, a făcut apel la șoferii din zonă să fie vigilenți.

„Nimeni nu a auzit nimic. Nimeni nu a văzut sau a auzit ceva când s-a întâmplat. Am întrebat toată strada și nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Când vecina noastră s-a uitat pe fereastră - în jurul orei 4:50 dimineața - a crezut că vede ceva. Imediat ce a observat, a bătut la ușa mamei mele pentru a da alarma. Paul este devastat. Lucrează din greu pentru mașina asta. De cele mai multe ori lucrează 13 ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
Locuim pe această stradă de peste 20 de ani și nu am avut niciodată o problemă”, a declarat Emily.

Tânăra de 21 de ani a povestit că ofițerii criminaliști au venit pentru a lua amprente de pe mașină, dar i-au spus că nu au găsit mare lucru.

Familia bărbatului a emis o recompensă de 1.000 de lire pentru informații care conduc la condamnarea hoților.

Un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands a declarat pentru Daily Star: Am fost informați despre faptul că o mașină Mercedes a fost jefuită de toate piesele sale în timp ce era parcată pe Marsh Lane din Hill Top, West Bromwich, între orele 19:30 miercuri 9 decembrie și 4:45, joi ,10 decembrie. Oricine are informații este rugat să ne contacteze.”

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO