Creatura descoperită în bagajele unui călător, pe un aeroport din SUA. FOTO

Dată publicare: 26-02-2021 12:16
Dată actualizare: 26-02-2021 12:32


Bagaje

Administraţia pentru Securitatea Transporturilor din SUA a realizat un clasament al celor mai ciudate lucruri descoperite anul trecut în bagajele călătorilor în aeroporturile americane.

Printre cele mai bizare lucruri pe care pasagerii au încercat să le transporte în 2020 se numără și un pui de rechin, ținut într-un borcan cu conservant. Un călător a încercat să îl furișeze la bordul avionului în toamnă, într-un bagaj de mână, însă a fost găsit de angajații Aeroportului Internațional Syracuse, din statul New York.

Problema descoperită de echipa de securitate a aeroportului nu a reprezentat-o puiul de rechin în sine, ci lichidul în care era ținut. Conservantul respectiv se află pe lista substanțelor periculoase care sunt interzise ce nu pot fi introduse la bordul avioanelor, potrivit Daily Star.

TSA a precizat că persoanele care doresc să transporte pești la bordul unui avion, o pot face - atâta timp cât sunt ținuți în apă. De asemenea, recipientele cu lichid transportate nu trebuie să depășească 100 de mililitri.

„Un călător a apărut la punctul de control al Aeroportului Internațional Hancock Syracuse în toamnă cu un rechin mort în interiorul unui borcan cu lichid. S-a stabilit că lichidul nu era apă ci, în schimb, rechinul plutea într-un conservant chimic lichid. Produsul chimic a fost considerat a fi considerat un material periculos și, ca atare, nu i s-a permis transportul prin punctul de control”, a precizat TSA.

Printre cele mai ciudate obiecte descoperite anul trecut de TSA în bagajele călătorilor se mai numără grenade de fum, artificii, sau arme de foc.

Sursa: StirilePROTV

Tags: rechin, avion, sua,