Bărbații din Zimbabwe se plâng că prezervativele importate din China sunt ”prea mici”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: newsweek.com
Data publicarii: Sambata 03 Martie 2018 14:19
Categorie: Stiri Diverse
prezervativ

Într-o încercare de a preveni răspândirea virusului HIV în Zimbabwe, unde procentul este destul de mare, autoritățile încearcă să convingă tinerii să folosească în timpul actului sexual prezervative.

În timpul unui eveniment de prevenire a virusului HIV în Harare, David Parirenyatwa, ministrul Sănătății din Zimbabwe, s-a declarat nemulțumit de un anumit tip de prezervative foarte populare în rândul tinerilor, fabricat în China. Bărbații care au folosit acest tip de prezervativ s-au declarat nemulțumiți, deoarece sunt ”prea mici”.

Regiunea sudică a Africii prezintă cel mai mare număr de cazuri de HIV și promovăm folosirea prezervativelor”, a precizat ministrul. ”Tinerii au un prezervativ special pe care îl plac, dar noi nu le fabricăm. Le importăm din China și unii oameni se plâng că sunt prea mici”, a continuat David Parirenyatwa, potrivit newsweek.com.

În urma incidentului, Zhao Chuan, directorul executiv al companiei de prezervative, a declarat pentru South China Morning Post că firma sa intenționează acum să elibereze prezervative în diverse dimensiuni și texturi.

"În ceea ce privește cerințele diferite ale clienților, cum ar fi în Zimbabwe, Daxiang, în calitate de producător chinez, are capacitatea și obligația de a contribui, așa că am început să facem niște sondaje privind datele utilizatorilor din regiune pentru a pregăti produse viitoare cu dimensiuni diferite", a anunțat Zhao.

Sursa: newsweek.com

Medicii le recomandă femeilor să facă analize înainte să ia anticoncepționale
Cele mai cunoscute mituri despre contraceptive:
Cele mai cunoscute mituri despre contraceptive:
VIDEO PROTVPLUS.RO