VIDEO. Imnul Taxi pentru Let's do it, Romania! Lista vedetelor care participa sambata la curatenie

Dată publicare: 11-05-2012 14:33
Dată actualizare: 17-09-2012 01:25


gunoaie plaja

Campania din acest an beneficiaza de nou imn oficial, creat și interpretat de trupa Taxi, cu titlul “Sa ne dam tara la curatat”. Imnul reprezinta un indemn catre toti locuitorii Romaniei de a se implica in cel mai mare proiect de voluntariat din tara. 

 

Cu numai cateva zile inainte de Ziua de Curatenie Nationala de pe 12 mai, numeroase persoane publice din diferite domenii se alatura initiativei „Let’s Do It, Romania!” Declatiile lor de implicare pot fi gasite pe contul de youtube al proiectului www.youtube.com/letsdoitro.

Persoanele publice care sustin „Let’s Do It, Romania!” sunt: Lala Band, Helmuth Duckadam, Iulia Vantur, Zoli Toth, Irina Gologan, Cabral, Razvan Fodor, Alex Dima, Andi Moisescu, Amalia Enache, George Vintila, Serban Copot de la Animal X, Magor Csibi, Oltchim, Hahaha Production: Radio Killer, Alex Velea, Brighi, Don Baxter și Shaka Muv, Smiley si Randi.

Testimonialele din acest an sunt realizate in acord cu conceptul campaniei de comunicare din 2012, sub umbrela “Schimbam lumea impreuna!”. Fiecare dintre vedetele implicare vorbesc despre gesturile mici care, facute de fiecare dintre noi, au puterea de a transforma lumea intr-un loc mai bun.

De asemenea, fiecare dintre ele impartașesc motivele pentru care s-au alaturat campaniei și ce le face sa creada ca și „Let’s Do It, Romania!” este genul de actiune care schimba lumea, ușor, ușor, mai ales daca ne gandim la faptul ca in acest an, peste 100 de tari s-au alaturat mișcarii globale „Let’s Do It, World!”

“Gesturile mici conteaza și pot schimba lumea! Haideti sa intindem acea mana de ajutor și sa facem acel gest mic care ar putea aduce o schimbare majora in societatea in care traim. Cu totii ne dorim o Romanie mai frumoasa, mai curata, civilizata, asa ca haideti pe 12 mai sa facem curatenie impreuna!” a declarat Iulia Vantur. Un al sustinator vechi al initiativei este și Cabral, care spune ca “sunt cativa ani deja in spate și se vede foarte tare diferenta. Da, „Let’s Do It, Romania!” este genul de actiune, de gest comun, care poate schimba lumea! De undeva trebuie sa incepem, iar acesta este un inceput foarte bun!”

Si Smiley este in continuare un ambasador important pentru actiune, pentru cel de-al treilea an la rand: „Let’s Do It, Romania!” ar trebui sa fie o atitudine pe care sa o adopte toti oamenii in general, pe care sa și-o impuna in fiecare zi. E important sa te gandești ca poti sa schimbi lumea in care traiesti sau macar lumea in care te invarti zilnic. Daca fiecare om si ar delimita un spatiu al lui de care sa aiba grija, am face un puzzle imens in toata lumea si fiecare ar avea grija de bucatica lui”.

Toti cei care vor sa se inscrie pentru curatenia nationala de pe 12 mai o pot face accesand site-ul oficial al proiectului, www.letsdoitromania.ro.

Let's do it, Romania!

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO