Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai multe vedete internaționale au fost prezente la meciul de debut a lui Messi. Ce personalități au venit să-l susțină. FOTO

La debutul pentru Inter Miami, Lionel Messi, în vârstă de 36 de ani, a adus victoria pentru noua sa echipă, în meciul cu Cruz Azul, care a învins cu scorul 2-1.

Debutul lui Lionel Messi la Inter Miami a fost mai bun decât se aștepta argentinianul, conform People.

Momentul victoriei a fost unul care a fost surprins de fanii fotbalului și de multe vedete de la Hollywood, printre care Kim Kardashian, Lebron James și Serena Williams. David Beckham, care este unul dintre proprietarii echipei, a fost și el prezent, alături de soția sa, Victoria Beckham.

Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a fost la meci împreună cu fiul ei, Saint West, în vârstă de 7 ani, despre care a spus că este „obsedat de fotbal".

Citește și
messi cumparaturi
Messi, apariție incredibilă într-un supermarket din Florida. Trecătorii au rămas uimiți. GALERIE FOTO

„Aș face orice pentru copiii mei. Așa că am călătorit în toată lumea. Facem excursii pentru fotbal. Toată vara, mergem la diferite meciuri amicale", a declarat influencer-ul.

Vedeta a mai precizat că a fost „fericită să îi vadă pe David și Victoria", care au sărbătorit recent cea de-a 24-a aniversare a căsătoriei lor la începutul lunii iulie. David, în vârstă de 48 de ani, a numit semnarea lui Messi la Inter Miami un „vis devenit realitate" atunci când l-a prezentat pe Messi ca membru al echipei.

Următorul meci al lui Messi și al lui Inter Miami va avea loc pe 25 iulie, împotriva lui Atlanta United.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult