Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mihai Fifor a anunțat că şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mihai Fifor a anunţat că şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării, susţinând că vrea să întărească echipa PSD, pentru a pregăti următoarele alegeri.

”Vreau să spun că am prezentat și colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului președinte Dragnea, mulțumiri pentru susținere și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, zic eu, în două rânduri, o dată ca ministru al Economiei și a doua oară ca ministru al Apărării Naționale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun și sper că n-am înșelat încrederea nimănui.

Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă și am văzut ce s-a îtâmplat în ultimele luni și am considerat că pot să merg în echipă la partid și să pregătim cei doi ani grei care urmează. Cred că este nevoie să întărim echipa, să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante.

Prin urmare, am rugat-o și pe doamna prim-ministru și pe domnul președinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul și să pot să merg la partid să mă implic foarte serios.” - a declarat Mihai Fifor înainte de ședința CEX a Partidului Social Democrat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult