Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea, despre ameninţările lui Putin: "Să ne traducă Iohannis şi Meleşcanu"

Liderul PSD a făcut joi după-amiază declaraţii în Parlament.

Referito la afirmaţiile preşedintelui Senatului, Dragnea a spus "Nu am înţeles foarte bine la ce se referă domnul Tăriceanu când a spus că România nu e pregătită pentru gestionarea preşedinţiei Consiliului UE. Guvernul este foarte bine pregătit să gestioneze preşedinţia Consiliului Uniunii Europene de anul viitor. Camera Deputaţilor este foarte pregătită pe dimensiunea parlamentară. Nu pot să spun că România nu e pregătită, ba dimpotrivă."

Referitor la ameninţarea transmisă miercuri de Kremlin, Dragnea a declarat: „Nu ştiu, avem doi specialişti, Iohannis şi Meleşcanu, aştept de la dumnealor să ne traducă aceste afirmaţii. Să ne traducă celor care nu ne pricepem la politica externă”.

Referitor la consensul privind justiţia propus de liderul ALDE, Dragnea a spus că „PSD a prezentat ieri cele 10 principii privind independenţa justiţiei şi un stat de drept real. Sunt principii de la care nu ne abatem. Oricine susţine acele principii, care sunt de bun simţ, suntem bucuroşi să facem orice fel de acord."

„Se tot insistă ca domnul Tudorel Toader să devină o problemă, noi nediscutând despre acest subiect în partid până de curând. Am avut un ministru fără carnet de partid la justiţie, doamna Raluca Prună, a fost probabil o idee bună din moment ce este susţinută.”

Citește și
Liviu Dragnea la CEX
Dragnea: Parlamentul European nu are motiv să adopte o rezoluţie împotriva României

„Nu am făcut presiuni asupra lui Tudorel Toader. Am alţi colegi care îşi dau cu părerea despre miniştri, eu discut în partid.”

"Eu cred că abuzul în serviciu trebuie extins, să intri în puşcărie şi dacă strănuţi în spaţiul public".

"Eu cred că se va discuta despre Firea şi Ţuţuianu în partid, fiind un subiect atât de plăcut"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult