Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea ameninţă cu proteste "la poarta lui Iohannis". "Există o fierbere foarte mare în partid”

Lideurl PSD a făcut marţi seară primele declaraţii despre protestul din 10 august, despre care până acum transmisese doar un comunicat de presă.

Dragnea a declarat marţi seară că protestatarii aveau o "organizare paramilitară". "Am văzut o tentativă de lovitură de stat eşuată", a spus liderul PSD, care a susţinut că nu a primit informări din partea serviciilor.

"Dacă aceste proteste erau organizate împotriva lui Iohannis? Ce făceau, nu-l informau pe Iohannis? Dacă la Cotroceni era un protest în care jandarmii erau bătuţi ce-ar fi făcut Iohannis, tot aşa ar fi ieşit să certe jandarmii? S-ar putea să fie proteste împotriva lui."

"Există o fierbere foarte mare în partid, „de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis”", a declarat Liviu Dragnea. "Asta vine de la colegii din judeţe, vom discuta la sfârşitul lunii".

El a calificat intervenţia jandarmilor drept "mult mai slabă decât cele din SUA sau alte state" şi a spus că femeia jandarm era să fie "linşată de nişte brute"

Citește și
Ludovic Orban
PNL îl acuză pe Dragnea că refuză să convoace sesiunea extraordinară: ”Lașitate!”

"A fost o organizare paramilitară foarte bine pusă la punct. A fost o tentativă de lovitură de stat de a da jos guvernul prin violenţă pentru a duce la capăt dorinţa lui Iohannis", a spus liderul PSD. El a precizat că în seara de 10 august a vorbit la telefon cu premierul Dăncilă, dar nu şi cu ministrul de Interne Carmen Dan. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult