Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciolacu, întrebat dacă PSD ar putea ceda PNL-ului portofoliul Apărării: ”Este posibil orice în politică”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a discutat cu premierul Nicolae Ciucă şi că i-a transmis acestuia că ar fi cel mai în măsură să preia interimar conducerea Ministerului Apărării, datorită experienței de militar pe care o are.  

„Am avut o discuţie cu premierul şi i-am spus că ţinând cont de experienţa dumnealui în zona de Apărare ar fi cel mai potrivit să preia atribuţiile la Minister. Cred că atâta timp cât domnul premier va prelua interimatul, nu este nicio problemă. Am înţeles şi am luat act de demisia domnului Dîncu”, a explicat Ciolacu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD a răspuns: „Nu am avut discuţiii în ultima perioada. Presupun că dacă e nevoie de un contact instituţional sau să avem o discuţie, atunci o să o avem”.

Chestionat dacă PSD ar putea ceda PNL portofoliul Apărare, Ciolacu a replicat: „Este posibil orice în politică”.

Citește și
Vasile Dincu
Cum a ajuns Vasile Dîncu să piardă funcția din Guvern. Declarațiile care au dus la demisia Ministrului Apărării

Vasile Dîncu a anunţat, luni pe Facebook, că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale.

El a precizat că l-a informat pe premierul Nicolae Ciucă despre decizia pe care a luat-o. Acesta a invocat „imposibilitatea colaborării” cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-a mulţumit premierului pentru colaborare.

Dîncu a afirmat că nu a primit niciun reproş concret din partea preşedintelui Klaus Iohannis şi nici nu a vorbit cu şeful statului, nici în week-end, nici luni. El a adăugat că nu i-a solicitat nimeni să demisioneze din funcţia de ministru al Apărării.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult