Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un restaurant parizian de lux i-a cerut scuze Serenei Williams care n-a avut loc să cineze cu familia: „era complet rezervat”

Conducerea unui hotel parizian de lux i-a cerut scuze Serenei Williams, după ce jucătoarea s-a plâns că n-a avut loc în localul prea plin ca să ia cina alături de familie.

Jucătoarea de tenis a scris pe reţelele sociale, că ea şi familia ei nu au fost primiţi luni la restaurantul de pe teresa clădirii, relatează Reuters, preluat de news.ro.

„Yikes @peninsulaparis Mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş (propunându-mi în schimb) să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am păţit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră", a relatat Serena Williams pe X.

Serena Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torţei flăcării olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de Nadia Comăneci, Rafael Nadal sau Carl Lewis.

Ea se numără, de asemenea, printre celebrităţile care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane Simone Biles concurând la Jocuri.

Citește și
gimnastica
Nadia Comăneci a urmărit alături de Serena Williams evoluția echipei de gimnastică a României în finala pe echipe

Mesajul ei a avut peste 4 milioane de vizualizări.

Peninsula Paris, un hotel de cinci stele al cărui restaurant gourmet oferă o vedere la turnul Eiffel, a răspuns rapid: "Stimată doamnă Williams, vă rugăm să acceptaţi cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea cu care v-aţi confruntat în această seară. Din păcate, barul nostru de pe terasă era într-adevăr complet rezervat, iar singurele mese neocupate pe care le-aţi văzut aparţineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era complet rezervat".

A urmat un al doilea mesaj, care spunea: „Am fost întotdeauna onoraţi să vă primim şi vom fi întotdeauna să vă primim din nou".

Unele dintre răspunsurile la postarea Serenei Williams au fost de susţinere, spunând că a fost inacceptabil ca restaurantul să nu-i facă loc. Alți internauți au comentat că celebrităţile nu au mai multe drepturi decât persoanele obișnuite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult