Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un mort a căzut cu tot cu sicriu într-o intersecție, din mașina mortuară care îl ducea la cimitir VIDEO

Un incident macabru a avut loc într-un oraș din Polonia, unde o persoană decedată a căzut cu tot cu sicriu din mașina mortuară care îl ducea la cimitir. Imaginile surprinse de un trecător au devenit virale pe rețelele sociale.  

Întâmplarea a avut loc luni, 24 aprilie, pe o stradă din orașul polonez Golub-Dobrzyn, când o persoană decedată aflată într-un sicriu a căzut în mijlocul străzii din mașina funerară care îl o ducea la cimitir, scrie Rotalianul.

Imaginile surprinse de un trecător arată sicriul căzut într-o intersecție, cu o coroană mortuară pe el. Martorul a sunat la poliție, dar când oamenii legii au ajuns la fața locului, sicriul nu se mai afla acolo.

Firma mortuară spune că este cel mai jenant incident din istoria sa 

Firma de pompe funebre a recuperat rapid sicriul cu mortul din el și l-a dus mai departe la cimitir, dar nu a oferit nicio explicație cu privire la cauzele incidentului.

Citește și
sicriu anglia
Un sicriu marcat cu „RIP Imperiul Britanic” a fost aruncat într-un râu în ziua înmormântării Reginei

Imaginile cu mortul căzut în mijlocul intersecției au devenit virale, iar oamenii s-au arătat revoltați de situație, spunând că familia defunctului ar trebui despăgubită.

Compania mortuară și-a cerut în cele din urmă scuze, spunând despre macabrul incident că este cel mai jenant și mai dureros din întreaga sa activitate.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult