Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul Harry a recunoscut că a consumat cocaină de câteva ori

Prințul Harry a recunoscut că a consumat cocaină de câteva ori în urmă cu mai mulți ani.

În cartea sa de memorii, care a fost lansată în Spania înainte de lansarea din Marea Britanie, prințul Harry a dezvăluit pentru prima dată cum i s-a oferit cocaină în timpul unui weekend de vânătoare, notează Daily Mail.  El a mărturisit că nu i s-a părut foarte amuzant consumul de cocaină, dar că la 17 ani i se părea interesant să încerce astfel de lucruri.

Harry a vorbit și despre faptul că a fumat canabis și a băut pe terenul de golf de la Castelul Windsor, în timp ce era student la Eton.

În autobiografia lui Harry, “Spare”, se mai spune că cei doi frații știau că Camilla este „cealaltă femeie”. Cartea include detalii despre momentul în care a Harry a cunoscut-o pentru prima dată pe Camilla. Ducele susține că el și fratele său au avut întâlniri separate cu ea înainte de căsătoria cu tatăl lor, în 2005. De asemenea, în carte, ducele susține că el și fratele său au fost dispuși să o ierte dacă l-ar putea face pe Charles fericit, dar că nu l-a făcut.

„Am recunoscut privirile absente, frustrarea mereu vizibilă pe chipul lui”, a spus Harry.

Citește și
Prințul Harry
Prinţul Harry: "Îmi vreau tatăl şi fratele înapoi"

De asemenea, Harry susține că el și William i-au spus lui Charles că o vor primi pe Camilla în familie, cu condiția să nu se căsătorească cu ea și l-au „implorat” să nu facă acest lucru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult