Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pilotul avionului rusesc, doborât în Siria, s-ar fi sinucis detonând o grenadă, înconjurat de rebeli

O înregistrare video postată pe canalul de Youtube "IDLIB plus" arată ultimele momente din viață ale pilotului avionului rusesc, ce a fost doborât de rebelii sirieni în urmă cu câteva zile.

Astfel, în acest videoclip s-ar vedea cum a murit, de fapt, pilotul avionului de tip Su-25, după ce aparatul său a fost lovit de o rachetă în Siria.

Potrivit Russia Today, în video-ul de pe Youtube se aude o voce vorbind în limba arabă, care urmărește un bărbat. La un moment dat, acesta din urmă strigă ceva în rusește, după care detonează o grenadă.

Înregistrarea video pare să arate ce s-a întâmplat cu pilotul avionului rusesc, după ce a căzut în Siria, lovit de rebelii sirieni.

În timp ce militanții îl înconjoară pe pilot, acesta strigă în rusesește, potrivit Russia Today: ”Asta e pentru băieți!” - după care se aude o explozie, iar în dreptul său se ridică o coloană de fum.

Citește și
arma anti aeriana
Rusia a trimis un comando sirian să afle de unde provine lansatorul care a distrus un avion rusesc

Nu se știe dacă grenada a ucis și vreun militant sirian.

Recent, ministerul rusesc al Apărării a confirmat faptul că pilotul - care a fost identificat potrivit unor surse neoficiale drept maiorul Roman Filipov - ar fi fost ucis ”în timpul unor lupte cu teroriștii”.

Avionul lui Filipov, un aparat de tip Suv-25, a fost doborât în provincia siriană Idlib, pe 3 februarie 2018.

Filipov ar fi reușit să scape cu viață după ce s-ar fi catapultat, însă ar fi fost ucis de rebelii sirieni.

În prezent, în Siria au loc lupte între susținătorii președintelui acestei țări, Bashar al-Assad, care sunt ajutați de Rusia, și rebelii sirieni, care vor schimbarea din funcție a lui al-Assad, aceștia fiind ajutați de Statele Unite.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult