Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ghinioanele fostului premier Liz Truss. Cardul său a fost refuzat într-un restaurant, a trebuit să plătească altcineva

Fostul premier al Marii Britanii, Liz Truss, a avut parte de o întâmplare neplăcută într-un restaurant din Londra, la scurt timp după ce a demisionat din fruntea Guvernului britanic.  

Potrivit Daily Mail, Truss a fost nevoită să-i ceară unei prietene să-i plătească prânzul, după ce cardul său a fost refuzat la POS.

Mai mult, unii clienți ai restaurantului au observat incidentul și au făcut câteva glume, spunând că Liz Truss nu mai poate plăti pentru că nu și-a mai primit salariul de premier.

”Restaurantul era aglomerat, iar Liz Truss luase prânzul cu o prietenă. Vorbeau și probabil au stat acolo aproximativ o oră. Dar când chelnerul a adus aparatul de citire a cardului, pentru a plăti nota, cardul ei a fost refuzat. Se putea vedea că era tulburată, așa că a încercat din nou.

Atunci, prietena ei a intervenit, ca să plătească factura. Toată lumea din restaurant putea vedea ce se întâmplă, iar unii oameni făceau glume despre faptul că ea nu mai își primește salariul de prim-ministru. Când a plecat, parcă nu mai știa cum să plece mai repede” - a declarat un reprezentant al restaurantului în care s-a aflat Liz Truss, pentru The Sun.

Citește și
Rishi Sunak
Rishi Sunak avertizează că vor urma „decizii dificile” pentru îndreptarea 'greşelilor' comise de guvernul Truss

Se pare că nota de plată a doamnei Truss a fost sub 20 de lire sterline.

Ghinioanele lui Liz Truss  

Se pare că fostul premier al Marii Britanii a avut mai multe ghinioane în ultima vreme. Ea se află deja la al patrulea telefon mobil nou, din iulie și până acum, din cauza problemelor de securitate ale convorbirilor sale.

Inițial, s-a descoperit că telefonul său ar fi fost piratat de spionii lui Vladimir Putin.

Ea a fost, de asemenea, avertizată că mesajele sale vechi de un an – inclusiv discuțiile cu fostul cancelar Kwasi Kwarteng și informații sensibile despre strategia militară din Ucraina – au ajuns în mâinile unui individ, care i-a alertat și biroul cu privire la încălcarea securității.

Lizz Truss a demisionat din funcția de premier al Marii Britanii după doar 44 de zile de mandat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult