Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce le transmite generalul Ben Hodges celor preocupați de un posibil război nuclear declanșat de Rusia

Casa Albă trebuie să se concentreze pe victoria Ucrainei, în loc să fie preocupată de ce va face Rusia, susține generalul Ben Hodges, fost comandant al Armatei SUA din Europa, din 2014 până în 2017.

Cei cărora le este frică de o eventuală „escaladare” a războiului cu Rusia, dacă Putin ar fi contestat de Occident, se înșală total, crede generalul, care adaugă că este „clar” că, dacă Rusia ar triumfa în Ucraina, rezultatele ar fi îngrozitoare nu numai pentru această ţară, ci și pentru toți aliații săi.

Generalul Ben Hodges spune că, în ciuda dovezilor istorice copleșitoare că Rusia nu va folosi arme nucleare, unii dintre presupușii „experți în Rusia” ai Washingtonului au reușit să-i convingă pe mulți din administrația Biden că amenințarea unui al Treilea Război Mondial nuclear este iminentă.

Şi mai absurzi sunt „experții” americani îngrijorați de ce se va întâmpla dacă Rusia se prăbușește – sau ce se va întâmpla dacă Ucraina eliberează Crimeea, susține generalul, într-un material video realizat pentru Kiev Post.

Citiți materialul integral pe SpotMedia.

Citește și
soldati NATO
Cele trei lucruri pe care trebuie să le facă România și UE pentru a fi gata de un război cu Rusia. “E vorba de viteză”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult