Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce i-a apărut unui cântăreț pe față înainte să moară. Întâi a început să obosească, apoi a suferit reacții alergice

Un cântăreț a murit în mod tragic după ce a fost mușcat de față de un păianjen.    

Înainte de a muri, Darlyn Morais din Brazilia a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine în care se vedeau urme de mușcături pe obraz, scrie Daily Star.

El a fost mușcat de un păianjen veninos în casa sa din Miranorte, în nord-estul Braziliei, pe 31 octombrie. Vorbind pentru postul de știri brazilian G1, soția lui Morais, Jhullyenny Lisboa, a declarat că soțul ei a început întâi să obosească, apoi a suferit reacții alergice.

Starea lui Morais s-a înrăutățit și a fost internat la un spital din Miranorte. El a fost tratat și externat pe 3 noiembrie, dar soția sa a declarat că a fost internat din nou în spital pe 5 noiembrie. El a decedat, luni, 6 noiembrie.

Citește și
poliție Hong Kong
Un fost cântăreţ de pop din Hong Kong, condamnat la peste doi ani de închisoare. Ce a făcut

Lisboa a declarat pentru G1 că fiica vitregă a lui Morais, în vârstă de 18 ani, a fost, de asemenea, mușcată de păianjen. Ea se află în prezent în spital, în stare stabilă.

Morais a început să facă muzică la vârsta de 15 ani. Trupa sa, formată din trei oameni, din care făcea parte și fratele său, cânta muzică forró, un gen de melodii populare în nord-estul Braziliei.

„Era întotdeauna înconjurat de prieteni și pentru el era întotdeauna un motiv de sărbătoare. Întotdeauna era foarte fericit și zâmbitor cu toți cei din jurul său. Posesor al unei inimi uriașe, ajutându-i mereu pe cei din jurul său”, a declarat pentru G1 vărul său, Wesleya Silva.

În prezent, nu se știe ce specie de păianjen l-a mușcat pe Morais. În Brazilia trăiește cel mai periculos păianjen din lume - păianjenul rătăcitor brazilian. Mușcătura acestuia are o serie de efecte secundare îngrozitoare și poate chiar să le provoace bărbaților erecții care durează ore întregi.

Veninul provoacă dureri extraordinare, creșterea tensiunii arteriale, accelerarea ritmului respirator, vedere încețoșată și convulsii. Capacitatea sa unică de a simula excitarea a dus la studii științifice privind potențiala sa utilizare în combaterea disfuncției erectile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult