Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac armat la o universitate din Rusia, soldat cu 8 morți. Studenții au sărit pe geam de frică. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cel puţin opt persoane au fost ucise luni, în Rusia, într-un incident armat, la Universitatea din Perm, în Ural, a anunţat Comitetul rus de anchetă, relatează AFP. Alte şase persoane au fost rănite.

Autorul tirurilor a fost arestat şi era rănit, a precizat comitetul, apreciind că bilanţul incidentului ”este pe cale să se precizeze”.

”Către ora (locală 11.00 (9.00, ora României), un necunoscut a pătruns în campusul Universităţii din Perm cu o armă şi a deschis focul”, a anunţat într-un comunicat universitatea.

Autorul atacului ”a fost rănit în timp ce era arestat, deoarce a opus rezistenţă”, a precizat Comitetul rus de anchetă, care nu a oferit, imediat, date despre motivaţia atacatorului.

Studenţi, care au fugit de atacul armat, au sărit de la ferestre situate la primul etaj al unei clădiri a universităţii, potrivit unor înregistrări video postate pe reţele de socializare.

Într-o înregistrare video, filmată de la o fereastră, apare un bărbat îmbrăcat în înregime în negru, care deschide focul şi se îndreaptă către intrarea în clădire.

Atacatorul - a cărui identitate a fost stabilită, dar nu a fost dezvăluită - a pătruns în campus la ora locală 11.00 (9.00, ora României), potrivit serviciului de presă la universităţii.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult