Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescent înjunghiat pe stradă în plină zi. Val de crime la Londra

Un adolescent a fost înjunghiat mortal pe o stradă aglomerată din estul Londrei în plină zi.

Deși a primit primul ajutor de urgență, tânărul a fost declarat decedat la fața locului la scurt timp. Ghulam Sadiq, în vârstă de 18 ani, a suferit răni rezultate în urma înjunghierii.

Incidentul a avut loc în fața unei pizzerii din Leytonstone High Road, estul Londrei, sâmbătă, la ora 14:15, informează Daily Mail.

Poliția nu a efectuat încă arestări în legătură cu moartea băiatului, despre care se presupune că a locuit în zonă. Familia sa a fost informată, urmând să aibă loc o autopsie.

Moartea lui Sadiq survine pe fondul unui val de violențe în Londra, după ce cinci persoane au fost înjunghiate în patru zile. Capitala rămâne cuprinsă de un val de criminalitate, cu 14 decese de la începutul lunii iulie.

Citește și
Un tânăr a supraviețuit miraculos după ce a fost împins sub un autobuz în mișcare. De la ce a pornit altercația
Un tânăr a supraviețuit miraculos după ce a fost împins sub un autobuz în mișcare. De la ce a pornit altercația |VIDEO

În Ilford, estul Londrei, un băiat de 15 ani a fost înjunghiat pe Chadwick Road, în fața unui birou de sortare al Royal Mail, miercuri, 3 august, la ora 16:20.

Un alt adolescent a fost înjunghiat trei ore mai târziu pe strada Eltham High, din Eltham, sud-estul Londrei, la ora 18:30. În jurul orei 22:38, o a treia înjunghiere a avut loc în sudul Londrei, la gara Lewisham.

Luna trecută, forțele de poliție din Anglia și Țara Galilor au înregistrat cel mai mare număr de infracțiuni din ultimii 20 de ani, cauzate de o creștere bruscă a fraudelor, violurilor și atacurilor violente.

Un total de 6,3 milioane de infracțiuni au fost înregistrate anul acesta, până în martie 2022 ⁠ - cu patru la sută mai mare decât maximul istoric anterior de 6,1 milioane în 2019/20. De asemenea, rata infracționalității a crescut cu 16% față de 2020/21, când nivelul a fost afectat de restricțiile de blocare din cauza Covid-19.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult